2777
2789
عنوان

کیک تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 33 پست
اینا همه پست هستن. برید داخل پیج هاشون. کارای قشنگی دارن https://www.instagram.com/p/BymtDC-hgKC/? ...

جالب بودن مرسی . یعنی شما میگید کیک گرد درس کنم روش با شکلات مثل اون پروانه mبنویسم

پسرم بدنیا اومد اما متاسفانه عفونت ریوی داره لطفا برای شفا کوچولوی من و بقیه بچه ها دعا کنید ،سپاس فراوان🙏🙏
جالب بودن مرسی . یعنی شما میگید کیک گرد درس کنم روش با شکلات مثل اون پروانه mبنویسم

اره عزیزم قشنگ میشه

اگه سعی کنی تمیز دربیاد خیلی خوبه

بنظرم یه M بزرگ درست کن. بعد شروع کن ب اندازه های مختلف(ولی کوچیکتر از اولی!!) M درست کردن!! بزرگه رو بزار وسط کیک بعد بقیه رو با حالت های مختلف(کج باشه ، راست باشه ، برعکس باشه) دور و ورش بزار!!! قشنگ میشه

البته میتونی خوده کیک رو برش بزنی و شبیه M( یادت نره همه اینارو باید با حرف بزرگ درست کنی) درش بیاری!! اینم جالب میشه! ولی یدونه کافیه! اما نباید کیکش کوچیک باشه. اینم تمیز باید برش بدی. بعد هم با میوه اگه دلت میخواد تزیینش کن! یا مثلا از شکلات کوچیکای رنگی

اگه درست کردی یه عکس بفرست ماهم شاهکار و هنرتو ببینیم خانم خانما😃😍❤

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم قشنگ میشه اگه سعی کنی تمیز دربیاد خیلی خوبه بنظرم یه M بزرگ درست کن. بعد شروع کن ب انداز ...

خیلی ممنون عزیزم از راهنماییتون .... 

چشم حتما

پسرم بدنیا اومد اما متاسفانه عفونت ریوی داره لطفا برای شفا کوچولوی من و بقیه بچه ها دعا کنید ،سپاس فراوان🙏🙏
اره عزیزم قشنگ میشه اگه سعی کنی تمیز دربیاد خیلی خوبه بنظرم یه M بزرگ درست کن. بعد شروع کن ب انداز ...

عزیزم این ایده ای ک دادی خیلی خوبه میگم دو تا کیک گرد درس کنم بینش خامه و گردو بذارم بعد روی کیک و دورشو خامه بزنم بعد با کاکائو اب شده اگه بتونم 27 در بیارم بذارم وسطش کناره های عددم m های کوچیک درس کنم به هر جهت بذارم

عزیزان من تاحالا روی کیکم خامه نزدم ولی شنیدم میگن میزنی اب میشه و اینم شنیدم ک میگم با هم زن باید بزنی سفت تر بشه. میخواستم راهنماییم کنید که وقتی خامه رو از قنادی گرفتم بعدش چیکار کنم؟مثلا اگه با همزن قراره بزنم چند دقیقه بزنم ؟

عزیزم این ایده ای ک دادی خیلی خوبه میگم دو تا کیک گرد درس کنم بینش خامه و گردو بذارم بعد روی کیک و د ...

عه وا اره😍😍😍😍

اینم خیلیی فکره خوبیه!

اگه بتونی شابلون بگیری ک کارت تمیز تر دربیاد عالی تر میشه!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
عزیزان من تاحالا روی کیکم خامه نزدم ولی شنیدم میگن میزنی اب میشه و اینم شنیدم ک میگم با هم زن باید ب ...

عزیزم خامه رو اگه توی هوای گرم بزاری خب معلومه ک اب میشه!!!! شما ک نمیخوای کیک رو ببری وسط افتاب!

تو خونه هستین. کولر روشن هوا خنک! 

البته وقتی خامه رو زدی روی کیک ،باید بزاریش داخل یخچال! یکی دوساعت کافیه! تا خودشو ب کیک بگیره!

خامه قنادی رو هم ک گرفتی یه ۱۰_۱۵ دیقه بزنش تا قشنگ یکدست بشه و یه کوچولو حالت پف ب خودش بگیره! بعد روی کیک بزن

سعی کن خامه ای ک میگیری سبک باشه!!

میدونی چی میگم!

بعضی از خامه ها سنگینن! تا میخوری یهو قند و چربی و همچیت میره بالا😂😂😂

سعی کن خامه ای ک میگیری سبک باشه!! میدونی چی میگم! بعضی از خامه ها سنگینن! تا میخوری یهو قند و چرب ...

چشم حتما 

دوستان نزدیک خونمون از مغازه ها پرسیدم خامه قنادی تموم کردن شیرینی فروشیا خامه ای ک برا کیک و شیرینی استفاده میکنن رو تو ظرف میفروشن یکی از دوستام میگف منم یه بار پیدا نکردم از اونا خریدم میگم اگه از اونا بخرم مثل همین خامه قنادی هس ک باید کمی همبزنم بعد استفاده کنم؟

سعی کن خامه ای ک میگیری سبک باشه!! میدونی چی میگم! بعضی از خامه ها سنگینن! تا میخوری یهو قند و چرب ...

عزیز دعوت دوستیمو قبول کن 

چاقو بزرگام ایناس با اینا میشه کیک رو از وسط برید ؟

چاقو بزرگام ایناس با اینا میشه کیک رو از وسط برید ؟

اره عزیزم😃😃😃😃

دومیه! اونی ک بلندتره!