2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😓😓

211 بازدید | 20 پست

سلام خوبین ؟؟

چند روز بود مهمون داشتم قراره چند هفته باشن الان رفتن خونه ی داداششون شنبه برمیگردن ...زنونه هستن من دلم گرفته .خونه سوت و کور شد البته دخترم هست و خواهرشوهرمم که با ما زندگی میکنه‌....

مهمونام دخترخالمینا هستن ..

ما تو اینجور مواقع میگیم در و دیواره خونه داره آدم و میخوره ...😓😓😟😟😖😖

شما تو اینجور مواقع چه میکنید ؟؟؟😟🤔😂

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خودتو مشغول به کاری بکن من هروقت دلم بگیره یا ذکر میگم باتسبیح خیلی ارومم می‌کنه یا خط می‌نویسم یا می‌شینم با تکه پارچه های اضافی دستگیره ای چیزی درست میکنم 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
عزیزم خودتو مشغول به کاری بکن من هروقت دلم بگیره یا ذکر میگم باتسبیح خیلی ارومم می‌کنه یا خط می‌نویس ...

مرسی گلم 😘

منم دلم گرفته از انصاف خدا 

۳ساله رنگ مسافرتو ندیدم اونوقت جاری من هرسال مسافرت الانم میخواد بره کربلا 

دلم از انصاف خدا گرفته خیلی خیلی بی انصافیه حالا حقوق شوهر من از شوهر اونم بیشتره فقط اینکه تمام موفقیتا مال اوناست ما بنده خدا نیستیم😳😳😳

فدات به هر مسأله ایی زیاد فکر کنی داغون میشی پاشو یه کاری شروع کن ببین چقدر حالت تغییر میکنه

اره 

خواهر شوهرم میگه بیا بریم قهوه خونه ولی میگم الان بریم مامانش بگه چزا دختر منو بردی قهوه خونه اخه خواهر شوهرم ۱۶ سالشه 

خودش با دوستاش میره ولی حالا من ببرم.....

منم دلم گرفته از انصاف خدا  ۳ساله رنگ مسافرتو ندیدم اونوقت جاری من هرسال مسافرت الانم میخواد ب ...

وای ترو خدا ناشکری نکن .....خب چرا نمیری؟؟

اره  خواهر شوهرم میگه بیا بریم قهوه خونه ولی میگم الان بریم مامانش بگه چزا دختر منو بردی قهوه ...

ماشاالله به این دخترای امروزی،مبتونی ژله ایی کیکی  چیزی درست کنی هم سرگرمتون می‌کنه هم دورهم می‌خورید لذتبخشه

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....