2777
2789
عنوان

فیشر مقعدی

1773 بازدید | 11 پست

سلام

امروز دکتر بهم گفت فیشر مقعدی گرفتم

هنگام مدفوع خیلی ادیت میشم و احساس میکنم تمام پشتم در حال ترکیدن است و احساس سوزش میکنم جوری که نه میتونم بشینم و نه بخوابم

یک ماهی هست زایمان طبیعی داستم.

دوستان کسی مشکل شبیه من داشته؟ راه درمانش چیه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم سالهاست فیشر دارم ، میتونی عمل‌کنی ولی من باهاش کنار اومدم چون شنیدم‌عمل کنیم باز برمیگرده  

پماد و داروهایی که دکتر بهت داده رو‌استفاده کن خیلی زود خوب میشی اما‌دیگه نباید بذاری یبوست بگیری چون‌دوباره زخم میشه و اذیت کننده اس 

از عطاری هم روغن مخصوص فیشر بگیر ، کمتر از یه هفته خوب میشی 

اول از همه یبوست درمان کن سبزی فراوان و اب فراوان بخور سبزی تنها یا اب تنها کافی نیست بلید هر دو رو با هم زیاد بخوری میوه زیاد بخور برنج و نون و ماکارونی و روعن کم کن ادویه اصلا نخور ترشی نخور چون بدتر میشه به خصوص فلفل صبحها حتما ناشتا دو لیوان اب ولرم بخور دستشویی که میری حتما با شامپو بچه و اب گرم بشور و با دستمال خشک کن پماد فیشر بگیر شبها قبل خواب بزن بخواب فردا صبح هم بعد از دستشویی بزن

اول از همه یبوست درمان کن سبزی فراوان و اب فراوان بخور سبزی تنها یا اب تنها کافی نیست بلید هر دو رو ...

پماد آنتی فیشر گرفتم داخل جعبه یه چیز پلاستیکی داشت چجوری ازش استفاده کنم؟

میشه لطف کنید توضیح بدین که چیکار کنم

خودم  امتحان کردم چند شب پیش درد و سوزش شدیدی در ناحیه مقعدم بود و شروع به گریه زاری کردم 

یکی می گفت عنبر نسا دود بدی خوبه و.... 

همه این ها را بی خیال شدم 

زنگ زدم به خاله ام گفتم این چنین مشکلی برام پیش اومده 

گفت: میری سرویس بهداشتی مقعدت را با اب گرم مایل به داغ شستشو می دی و این شستشو باعث می شه مدفوع زودتر خارج بشه و درد و سوزش مقعد هنگام شستشو 

با اب گرم مایل به داغ از بین می ره پنج دقیقه این کار را انجام بدی خوب خوب خوب میشی 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "
پماد آنتی فیشر گرفتم داخل جعبه یه چیز پلاستیکی داشت چجوری ازش استفاده کنم؟

اونو ببند سر پماد بعد باعرض پوزش باید اونو داخل معقد کنی و پماد داخل مقعد هم وارد کنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز