2777
2789
عنوان

دخترم از درس فراریه!

596 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

من مدرس زبانم و دو شیفت کار میکنم. صبح به بچه های پیش از دبستان درس میدم بعد از ظهر ۷ به بالا

دخترم از بس همش توی محیط آموزشگاه بوده زده شده و بی انگیزه و فراری از درسه و تکالیفشو انجام نمیده فقط کارتون و بازی با گوشی 

متاسفانه مشغله زیاد منم مزید بر علت شده

چکار کنم؟ من هم خودم درسخون بودم هم عاشق بچه های درسخونم.

دخترم متولد ۹۰

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه تایم برو برای تدریس برای دخترت بیشتر وقت بزار

والا نیاز مالی باعث شد زیاد خودمو درگیر کار کردم

ولی واقعا برای سال تحصیلی جدید برنامم اینه که کمتر کلاس بردارم

ربطی به بودنش تو محیط اموزشگاه نداره خودش اهل درس نیست وگرنه بچه هایی که علاقمند به درس باشن تو اموزشگاهم باشن خودشون کتاب میارن میگن برا ماهم بگو 

علاقش تو یه چیز دیگه س اونو پیدا کن 

همه که علاقمند به درس نیستن

تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
ربطی به بودنش تو محیط اموزشگاه نداره خودش اهل درس نیست وگرنه بچه هایی که علاقمند به درس باشن تو اموز ...

تو رو خدا هر جوابی به ذهنتون میرسه سریع نگین

یکم فکر کنید

آخه به مادر یه بچه ۹ ساله میگید ببین علاقه بچه ات به درس نیست ببین علاقه اش به چیه؟!

من نگفتم بچه کنکوریم درس نمیخونه ها!!!!!! 

دیگه حداقل تا دیپلم رو بخونه دیگه

تو رو خدا هر جوابی به ذهنتون میرسه سریع نگین یکم فکر کنید آخه به مادر یه بچه ۹ ساله میگید ببین علا ...

حرف بدی نزد که.یه کاری میکنید ادم ترجیح بده تو تاپیکهای نظرخواهی شرکت نکنه.

اگر قرار بود به عقايد هم احترام گذاشته شود، اين جهان هنوز درگير الاغ و شُتُر، شپش و طاعون بود. چرا كه در ازاى احترام نگذاشتن به عقايد عموم بود كه جهان پيشرفت كرد، هموطن گرامى!
حرف بدی نزد که.یه کاری میکنید ادم ترجیح بده تو تاپیکهای نظرخواهی شرکت نکنه.

بله عزیزم

اصلا حرف خوبیم زده

اگه بچه ۸ _۹ساله خودتم به درس بی علاقه بشه میری دنبال سایر علایقش و بیخیال درسش میشی؟!

واقعا راهنمایی بعضیا بدون فکره

بله عزیزم اصلا حرف خوبیم زده اگه بچه ۸ _۹ساله خودتم به درس بی علاقه بشه میری دنبال سایر علایقش و ب ...

بله درس رو حتما نباید نمره بالا بگیره که.میبرمش کلاس موسیقی یا ورزش یا هنر کنار درسش.بعد هم تا دبیرستان که زمان کنکور برسه خودش میفهمه باید درس بخونه.

اگر قرار بود به عقايد هم احترام گذاشته شود، اين جهان هنوز درگير الاغ و شُتُر، شپش و طاعون بود. چرا كه در ازاى احترام نگذاشتن به عقايد عموم بود كه جهان پيشرفت كرد، هموطن گرامى!
تو رو خدا هر جوابی به ذهنتون میرسه سریع نگین یکم فکر کنید آخه به مادر یه بچه ۹ ساله میگید ببین علا ...

این چه حرفیه میزنی یعنی چی هر جوابی به ذهنم رسیده گفتم اینی که گفتم از سر تجربم بوده 

یه کلاس ۳۰ نفره رو درنظر بگیر همه که عاشق و علاقه مند به درس نیستن یه عده علاقه دارن و پیگیر درسن یه عده هم از سر اجبار میان مدرسه و اخر کلاس میشنن و حرف میزنن اما همه تا دیپلم رو میرن خیالت راحت حتی اگه علاقمند به درس نباشن شب امتحانی درسا رو میخونن و با ۱۰ پاس میشن اما اگه نمیتونه یاد بگیره اون دیگه بحثش جداس اینجور اشخاص مشکل استعداد و یادگیری دارن

شما تو کلاستون حتما بودن افرادیکه اهل درس نبودن اما دیپلم گرفتن

تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/

واقعا حیف وقت که تو تاپیکهای خانوادگی بذاری.

این چه حرفیه میزنی یعنی چی هر جوابی به ذهنم رسیده گفتم اینی که گفتم از سر تجربم بوده  یه کلاس ...

عزیزم

بچه ام هوشش خوبه

ولی پشتکار نداره. هر چیزی رو خیلی زود رها میکنه. و ضمنا تا نشینم بالای سرش کاراشو خودش انجام نمیده

من خودم مدرس زبانم و ایمان دارم که هر کسی حتی افراد کم هوش توان یادگیری دارن فقط و فقط مدت زمان بیشتری لازم دارن جهت یادگیری

ولی دختر من کلا انگیزه ای برای درس خوندن نداره

راحت طلبه

دلم میخواد جوری پرورشش بدم که خودش به درس علاقه مند بشه

سوال من اینه

برای یادگیری جدول ضرب  جمع را خوب یاد بگیره  و بعد عدد نویسی داره  کسر داره  ...

فقط ریاضی نیست

کلا توی زبانم تکالیفشو انجام نمیده