2777
2789
عنوان

قرص اسپرین هفته 7 بارداری

362 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من امروز صدای قلب نی نیم روشنیدم...وای چون یکی قبل این سقط شد خودش دکتر بهم اسپرین داده.جیزای خوبی نخوندم میترسم بخورم کسی جیزی میدونه؟؟از دکترم پرسیدم گفت نترس بخور 

هدیه ای از طرف خدا... هر. چی هست سالم باشه خدا جونم ولی بر اساس علاقه قلبیم دوست دارم دختر باشه سالم و پاک و صالح انشالله توکل به خوده خدا....منتظرتم دخملی 

هیچ مشکلی نداره. منم تا ماه هشت خوردمو  خدا رو شکر خوب پیش رفت

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

اول بگو دلیل سقطط چیه تا بتونم راهنمایی کنم

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول بگو دلیل سقطط چیه تا بتونم راهنمایی کنم

خودش افتاد به دلایل کامل نبود.مشکل کروموزومی..ناخواسته بود البته.دکتر گفت بچه کاملی نبوده افتاده همین

هدیه ای از طرف خدا... هر. چی هست سالم باشه خدا جونم ولی بر اساس علاقه قلبیم دوست دارم دختر باشه سالم و پاک و صالح انشالله توکل به خوده خدا....منتظرتم دخملی 
هیچ مشکلی نداره. منم تا ماه هشت خوردمو  خدا رو شکر خوب پیش رفت

ببخشید گلم شما غلظت خون داشتی خوردی؟

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

پس بخورم .اینا چیه پس تو اینترنت نوشته

مشکلی نداره منم می خورم از اول بار داریم

فقط اون اوایل لک دیدم ک دکتر گفت به خاطر اسپرین قطع کردم خوب شدم باز گفت بخور چون غلظت خونم بالا امپول انوکسا هم می زنم هر شب 

پس مشکلی پیش نمیاد خب خداروشکر 

ممنون بچه ها

ببین عزیزم الان دکترا تا یکی سقط میکنه فورا آسپرین تجویز میکنن...در حالی که اگه جفت مشکل داشته باشه یا سقطط بخاطر غلظت باشه دکتر باید آسپرین تجویز کنه....مشکل کروموزی بسیار شایع است وبرای خیلی از بارداریها اتفاق میوفته.من شنیدم نباید برای هر بارداری تجویز بشه..احتمال خیلی ضعیف داره که رو چشمای بچه تاثیر بزاره..به نظرم بایه متخصص خیلی خوب مشورت کن...

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!
نگران نباش بخور منم تا ماه 4 شبی یکی می خوردم تا الانم که ماه هشتم شبی 2 تا . همه چیزم خوبه 

عزیزم میشه بگی دکترت متخصص هست یا نه

ببخشید گلم شما غلظت خون داشتی خوردی؟

نه فقط برای یه سقط بدون دلیل بهم دادن تا خونرسانی خوب باشه

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.