girllllllllllllll مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 5163 عنوان من مجردم 228 بازدید | 44 پست ولی تاپیک متاهلا رو میخونم از ازدواج میترسم ب شدت دگ نمیخام ازدواج کنم رابطه پدر و مادرمم میبینم همینطور واقعا همه شاکین و مینالن 1398/05/09 | 18:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_یه_دختر_گلی عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 1202 ازدواج خیلی خوبه به نی نی سایت توجه نکن اینستا رو ببین😂 بعداز ۲سال مبارزه با تنبلی تخمدان با امپول اچ سی جی و قرص لتزول۳۰ مهر ۱۳۹۷ فهمیدم باردارم😍اون روز قشنگترین روز زندگیمبود😍یعد فهمیدم تیرویید بارداری گرفتم خیلی حرص خوردن هنوزن قرص میخورم واسه تیرویید😥تا اومد خیالم کمی راحت بشه رفتم سونو ان تی فهمیدم ان تی بچم ۳/۴ هس😢رفتم امینو سنتز🤕اول گفتن بچه ات سالمه خداروشکر خیلی خوشحال شدم😥بعد دوهفته زنگ زدن کروموزوم۹ بچه وارونگی داره بیاین ازتون ازمایش خون بگیریم ببینیم خودتونم کروموزوم تون همین شکله😢😢ولی بخاطر هزینه های بالاش و اینکه دیگه تو ۲۰ هفنگی بودم و مجوز سقط نمیدادن نرفتم واسه ازمایش😢دیگه چیزی نمونده تا دخمل گلی من پاشو به دنیا بزاره🤗😍؛دعا کنید دخترم سالم باشه وسالم بیاد بغلم واسه سلامتیش یه صلوات بفرسین ممنون😘.......۱۰ تیر دخترم دنیا اومد خداروشکر سالمه😍😍امان از این دکترا😠
felfelak عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2875 دیگه ازدواج مثل هندونه در بسته اس کسی نمیدونه چی قراره نصیبش بشه فاطی ام❤️
_تلما_ عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 1734 ازدواج خیلی خوبه به نی نی سایت توجه نکن اینستا رو ببین😂 😂😂😂توی دوقطب مخالفن خوش به حال ماهی ها تکلیفشان معلوم است هوایی که بشوند میمیرند...
مامان_یه_دختر_گلی عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 1202 تو نی نی سایت همه زندگی شون بدهس ودارن طلاق میگیرن واینستاهم همه دارن واسه هم جون میدن😝 بعداز ۲سال مبارزه با تنبلی تخمدان با امپول اچ سی جی و قرص لتزول۳۰ مهر ۱۳۹۷ فهمیدم باردارم😍اون روز قشنگترین روز زندگیمبود😍یعد فهمیدم تیرویید بارداری گرفتم خیلی حرص خوردن هنوزن قرص میخورم واسه تیرویید😥تا اومد خیالم کمی راحت بشه رفتم سونو ان تی فهمیدم ان تی بچم ۳/۴ هس😢رفتم امینو سنتز🤕اول گفتن بچه ات سالمه خداروشکر خیلی خوشحال شدم😥بعد دوهفته زنگ زدن کروموزوم۹ بچه وارونگی داره بیاین ازتون ازمایش خون بگیریم ببینیم خودتونم کروموزوم تون همین شکله😢😢ولی بخاطر هزینه های بالاش و اینکه دیگه تو ۲۰ هفنگی بودم و مجوز سقط نمیدادن نرفتم واسه ازمایش😢دیگه چیزی نمونده تا دخمل گلی من پاشو به دنیا بزاره🤗😍؛دعا کنید دخترم سالم باشه وسالم بیاد بغلم واسه سلامتیش یه صلوات بفرسین ممنون😘.......۱۰ تیر دخترم دنیا اومد خداروشکر سالمه😍😍امان از این دکترا😠
girllllllllllllll مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 5163 تو نی نی سایت همه زندگی شون بدهس ودارن طلاق میگیرن واینستاهم همه دارن واسه هم جون میدن😝 دقیقا 🤔 چرا اینجوریع
آلاله99 عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 37897 ترس داره والا😑 😮 با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت
girllllllllllllll مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 5163 😂😂😂توی دوقطب مخالفن مگه میشه همچین چیزی😑🤔
_تلما_ عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 1734 مگه میشه همچین چیزی😑🤔 چی؟ خوش به حال ماهی ها تکلیفشان معلوم است هوایی که بشوند میمیرند...
girllllllllllllll مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 5163 😮 اکثرا خائن و معتادو بددهن و دروغگو و دست بزن دارن مثل این ک هیشکی راضی نیست والا 😑😶
fatimabanoo1397 عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 3450 دیگه اختلاف وجود داره بلاخره تو از یه خانواده وفرهنگ متفاوتی اون از یه خانواده وفرهنگ دیگه ،حالا بسته به میزان اختلاف طبقاتی وفرهنگی بینتون دعواهاتونم بیشتر میشه ،کلن ازدواج چیز خوبی نیس😕😕
girllllllllllllll مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 5163 چی؟ اینستا حالشون خوبه همه اینجا همه مینالن😑
girllllllllllllll مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 5163 دیگه اختلاف وجود داره بلاخره تو از یه خانواده وفرهنگ متفاوتی اون از یه خانواده وفرهنگ دیگه ،حالا بست ... ن بابا افتضاح😑😶