2777
2789
عنوان

بینی من بعد ی ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 49 پست
اخه کی؟؟؟ ۶ ماه دیگ؟  عروسیمه ماه دیگ من چ میدونستم اینجوری میکنه همه فک و فامیل دارن مسخرم ...

با گریم برای عروسیت درست میشه 

نگران نباش

اعصاب خودتم خورد نکن

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

منم بینیم رو الان سه ماهه عمل کردم و انحراف شدید داشتم + پولیپ.. ماه اول دو تا سوراخ بینیم اصن باهم یکی نبود و خیلی اعصابم بهم ریخته بود و 8 میلیون هم پول داده بودم. کلا خیلی رفته بود رو اعصابم. رفتم پیش دکتره گفتم اینطوریه گفت صب کن هنوز دماغت کلی ورم داره و درست میشه. الان سه ماه ازش گذشته و میتونم بگم تقریبا یکی شدن و روز به روز که ورم کمتر میشه بهتر هم میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی ماهه عمل کردما پس چرا اونایی ک ی ماه عمل کردن هیچ کدوم بینیشون مث من نبود مال منو خراب کرد 

من برعکس تو از دکترم فانتزی خواستم طبیعی در اورد اولش سربالا بود یکم ولی بعد رفته رفته اومد پایین 😂😂😂😂 منم افسرده شدم ولی الان میخوام ترمیمی انجام بدم نهایتش اینه دیگه 

چ ورمی اخه کجه بینیم کج

این طبیعیه که وقتی عمل میکنی و مخصوصا تو ماه اول یه سمت صورت و دماغ بیشتر از اون سمت دیگه ورم داره و به مرور خوب میشه.. مرتب چسب بزن و نگران نباش اوکی میشه تا یک ماه دیگه

چ ورمی اخه کجه بینیم کج

البته اینم بگم ک خیلی روش چسب زدن تاثیر داره تو فرم بینی.باید بدونی چطوری میزنی ک کج نشه

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  
چسب فقط برای اینکه ورمش بخوابه ربطی به فرم بینی نداره 

چرا اتفاقا.خاله م چسب زد مدتی کشیده بود ب ی سمت بعد فیکسش میکرد اومد بیرون همه گفتن این چیه دماغت چرا کجه

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  
چرا اتفاقا.خاله م چسب زد مدتی کشیده بود ب ی سمت بعد فیکسش میکرد اومد بیرون همه گفتن این چیه دماغت چر ...

من ۴ماه چسب زدم بالا میکشیدم محکم میشد خیلی تا چند ساعت بعد اینکه چسب برداری اون حالت میمونه بعد کم کم به حالت اولیه برمیگرده ربطی به چسب نداره

همون دیگه من فانتزی میخواستم این صلاح دید دکتر بود که الان میخوام دوباره عمل کنم 🙄🙄🙄

فانتزی مشکلات تنفسی به وجود میاره و اصن خوب نیس .. این عکسی که فرستادین خوب مشخص نیس ولی انگار دماغتون به صورتتون میاد و مشکلی نداره

فانتزی مشکلات تنفسی به وجود میاره و اصن خوب نیس .. این عکسی که فرستادین خوب مشخص نیس ولی انگار دماغت ...

😂😂😂😂 دیگه نمیتونم عکسمو بردارم موند 

بینی خودمم به صورتم میومد مشکلی نداشت که تازه این عکس واسه چند وقت پیشه الان نوکش پایین تر اومده بالاشم ورمش خوابید استخون زد بیرون دقیقا عینه بینی خودم شده فقط جای بخیه افتاد الکی الکی 😂😂😂

😂😂😂😂 دیگه نمیتونم عکسمو بردارم موند  بینی خودمم به صورتم میومد مشکلی نداشت که تازه این عکس ...

اگر دکتر از نظر علمی به روز باشه و تازه کار هم نباشه افتادگی بینی اصن دیگه پیش نمیاد .. الان به جلو بینی غضروف اضافه میکنن (قدیم برمیداشتن) تا به قولی پایه اش محکم تر شه و دماغ افتادگی پیدا نکنه