ساراگلى مدیر استارتر عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 1299 عنوان اسم دخترم 170 بازدید | 21 پست سلام شوهرم ميگه اسمشو انتخاب كردم زهرا ديشب عصبانى شدم گفتم اره من هيچ نظرى نبايد بدم همون اول گفتم هر اسمى جز زيبن و زهرا باشع ميگه خوب بخاطر تو نازنين زهرا باشه منم قاطى كردم گفتم بعنى چى شما چى ميگين 1398/05/09 | 17:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 خوبه که مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
سفا541 عضویت: 1395/12/23 تعداد پست: 477 بزارید فاطمه خو نمک سفره ام از حضرت زهراست ولی، باده از دست یدالله چشیدن دارد....
هما_ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 4848 وای من اصلا تو کتم نمیره اینجور مردا یعنی چی آخه 😏 دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 نازنین زهرا خوبه بزارین یاهم اگه میخوای نظربدی بگو باشه زهراش تو انتخاب کردی دومیشم من بگم مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 بزارید فاطمه خو اره فاطمه زهرام خوبه بگوزهراتوانتخاب کزدی فاطمه من مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26908 بذارید فاطمه خیلیم زیباست وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
دنیای_وارونه عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 12001 نازنین زهرا نه ، کنارش یه اسم دیگت بزاریدیاسمین زهرا چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 زهرا فاطمه توپسرا محمد حسین مهدی هیچوقت ازمد نمیفتن از۱۰۰نفر شاید۵ نفر نپسندن مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
زهرا۷۷ عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 1668 بابا اسم زهرا الان قدیمه وای به حال بچه شما که تازه میخاد بدنیا بیاد وقتی بزرگ بشه فک کن چقد اسمش قدیمی میشه