2777
2789
عنوان

بازو درد

10509 بازدید | 13 پست

خانمها کسی بازو درد داشته؟بازو هام خیلی درد می‌کنه ب طوری ک تیر میکشن بعد دستم کلن درد میگیره اصن نمیتونم تکونش بدم مخصوصن دست و بازو چپم وحشتناک درد میکنه،یعنی از چیه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربشو نداشتم والا و ندیدم 

منم چندسال پیش بازوهام همینطور ک میگی درد میگرفت تقریبا نزدیک ب شونه هام. 

رفته رفته دردش. زیاد شد کلی دکتر و آزمایش تا اخرش گردن دردم گرفتم و معلوم شد دیسک گردن دارم. 

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد
منم ی سوالی دارم  جف پاهام کبود شدن خیلی بد از چی میتونه باشه؟☹

غلظت خون ندارین؟ مادر شوهر و خواهرشوهرم غلظت خون دارن انگشت میزنی بهشون کبود میشن شدید. 

منم چندسال پیش بازوهام همینطور ک میگی درد میگرفت تقریبا نزدیک ب شونه هام.  رفته رفته دردش. زیا ...

خیلی بد دردیه منم حتمن میرم دکتر چون بیشتر مواقع گردنمم درد میگیره. یه درصدم احتمال ندادم مال دیسک باشه فک کردم رگ ب رگ شده یا همچین چیزی

خیلی بد دردیه منم حتمن میرم دکتر چون بیشتر مواقع گردنمم درد میگیره. یه درصدم احتمال ندادم مال ...

حتما پیگیری کن. من الان چهار پنج ساله درگیرشم.  اوایل ک کلا از زندگی افتاده بودم باز بهتر شدم خداروشکر. 

منم چندسال پیش بازوهام همینطور ک میگی درد میگرفت تقریبا نزدیک ب شونه هام.  رفته رفته دردش. زیا ...

سلام خوبی عزیزم 

من بازوهام خیلی شدید درد دارن میخواستم ببینم شما بعد از تشخیص علت دردت بهتر شدی؟

سلام خوبی عزیزم  من بازوهام خیلی شدید درد دارن میخواستم ببینم شما بعد از تشخیص علت دردت بهتر ش ...

سلام منم بازوم درد دارن پشت بازو

شما علتش چی بود

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
من قرص اینفلامید خوردم شبی یدونه عصاره ی آناناس و این چیزا داره توش ضد التهابه خوب شدم 

خداروشکر

یعنی التهاب بود؟

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم