امروز روز اول کاریم بود ولی خانم که صاحب کاره گفت یه هفته آزمایشی بیا فعلا تا ببینم چه جوری میشه اصلا وا رفتم وقتی اینو گفت من چقد دیروز خوش حال شدم بعد از ۴ ۵ ماه کار پیدا کردم ولی حالا اعصابم خورد شد
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
هه منم سر کار قبلیم سه روز گفت ازمایشی ینی یک کاری رو بمن گفت که طرف تو حالت عادیش انجام نمیده.موقع پول دادن جون میکنن.بعد بدون شماسنامه قبول نکرد.پنج تومن سفته گرفت اونم بدون رسید و بدون اینکه بزاره بنویسم بابت حسن انجام کار.موقع بیرون اومدن هم گفت خب برو گعتم دستمزدم چی .قرار داد هم نبسته بود.بزور حقدقمو گرفتم هنوز سفته مم نداده.خیلی حواست باشه.حتما قرار داد ببند سفته هم بدون سید نده
اره عزیزم واقعا واسه خودمم سخت بود تازه بعد یه ماه کلی کلاس و دوره هم رفتم ولی ارز ...
عزیزم تو مهد کار میکنی ؟بخوای کار اداری تو مهد انجام بدی چه جوریه من دوس دارم مهدو ولی میگن مربی خیلی سخته
تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم