2777
2789
عنوان

امروز کار پیدا کردم ولی..

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 33 پست
واقعا؟ چقد بد اینطوری

همه جا همین طور

کارفرما هم حق داره

خودت رو اثبات کن و نشون بده

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد یه ماه استخدام شدی؟  یه ماه بدون حقوق واقعاً زور داره

اره عزیزم  واقعا واسه خودمم سخت  بود تازه بعد یه ماه کلی کلاس و دوره هم رفتم  ولی ارزششو داشت  چون اول مربی بودم  حالا امسال مدیر داخلی شدم 

یه صلوات واسه آرامش خودم و خودت بفرست❤
فکرکنم معمولا همه جا همینطوریه. حالا کارتو خوب نشون بده تا انشاءالله همونجا بمونی.

خدا کنه ، انقدم که وضعیت کار بد شده کلی طول میکشه تا دوباره کار بخوای پیدا کنی

هه منم سر کار قبلیم سه روز گفت ازمایشی ینی یک کاری رو بمن گفت که طرف تو حالت عادیش انجام نمیده.موقع پول دادن جون میکنن.بعد بدون شماسنامه قبول نکرد.پنج تومن سفته گرفت اونم بدون رسید و بدون اینکه بزاره بنویسم بابت حسن انجام کار.موقع بیرون اومدن هم گفت خب برو گعتم دستمزدم چی .قرار داد هم نبسته بود.بزور حقدقمو گرفتم هنوز سفته مم نداده.خیلی حواست باشه.حتما قرار داد ببند سفته هم بدون سید نده

😐عاشق این ایموجیم  کلی حرف توشه
هه منم سر کار قبلیم سه روز گفت ازمایشی ینی یک کاری رو بمن گفت که طرف تو حالت عادیش انجام نمیده.موقع ...

وا مگه سفته میگیرن؟  

چقد بد اینطوری یه کار میخوای بگیری کلی پدرتو در میارن 

اره عزیزم  واقعا واسه خودمم سخت  بود تازه بعد یه ماه کلی کلاس و دوره هم رفتم  ولی ارز ...

عزیزم تو مهد کار میکنی ؟بخوای کار اداری تو مهد انجام بدی چه جوریه من دوس دارم مهدو ولی میگن مربی خیلی سخته

تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم  تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم
عزیزم تو مهد کار میکنی ؟بخوای کار اداری تو مهد انجام بدی چه جوریه من دوس دارم مهدو ولی میگن مربی خیل ...

اره عزیزم سختیای خودشو داره  سرو کله زدن با چندتا بچه ک اخلاقشون متفاوته و مشکلاتشونم  همینطور  عزیزم خیلی باید صبور باشی وب بچه ها و مسائلشون  علاقه داشته باشی  وگرنه فراری میشی 

یه صلوات واسه آرامش خودم و خودت بفرست❤