2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی کمک ...

226 بازدید | 42 پست

نشونه هاش چیه دوستان تو نت سرچ کردم درست متوجه نشدم ... من یه  چیری شبیه جوش  دارم که خیلی برجسته نیست کمی دردناک هم هست ... نکنه زگیل تناسلی باشه خیلی میترسم  😭😭😭😭

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شنیدم میگن اصلا درد نداره

اخه تو نت نوشته بود سوزش و خارش😣😭😭 من فقط درد داره یه کم مث جوش جرکی 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
دکتر رفتی؟؟

میخام برم ... ولی قبلش گفتم بپرسم اینجا😭

زگیل تناسلی درمان نداره با لیز و فریز می تونی از بین ببرید اما تو بدن می مونه البته 21 نوع هست که فقط دو نوع اون واکسن داره  با لیز و.... کمی درمان میشه سایر نمونه ها فاقد درمان هست بهترین راه پیشگیری هست

مگه راه انتقالش از طریق رابطه نیست ؟ من رابطه نداشتم 😢

اخه تو نت نوشته بود سوزش و خارش😣😭😭 من فقط درد داره یه کم مث جوش جرکی 

واسه من اولش فک کردم گزیدگیه چون میخارید‌...بعد دیدم شبیه جوش شده...الانم ی کم باد کرده😥

عزیزم خدایی نکرده رابطه... داشتی؟

نه اصلا😢