2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کلا  خوب نیست رابطه معقد

اونکه خیلی وحشتناک زن کلا لذتی نمیبره فقط منتظره تموم بشه موندم اینای که فیلم پ ورن بازی میکنن چطور درد نمیکشن

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  
اونکه خیلی وحشتناک زن کلا لذتی نمیبره فقط منتظره تموم بشه موندم اینای که فیلم پ ورن بازی میکنن چطور ...

اونا اسپره بی حس کننده میزنن خودمون و با انجیلا جولی یکی می‌کنی آخه😂😂

اونا اسپره بی حس کننده میزنن خودمون و با انجیلا جولی یکی می‌کنی آخه😂😂

نه بازیگرا نه بازیگرای فیلم س ک س منظورم بود آنجلینا بیچاره که نه  هرچند اونم فیلمای اولش کم از فیلم پ و رن نداره

بگو

من اصلا و ابدا ا ر ض ا نمیشم نمیدونم چرا حتی رابطمون به ۱ساعتم کشیده کلاااا تایمش زیاده اما من انگار ن انگار واقعا نمیدونم چیکار باید کنم همسرمم ناراحته از این بابت😔

من اصلا و ابدا ا ر ض ا نمیشم نمیدونم چرا حتی رابطمون به ۱ساعتم کشیده کلاااا تایمش زیاده اما من انگار ...

رابطه ها فرق داره و علایق هم همینطور .راستش ما عشق بازی رو داریم و بعد اینکه شوهرم به حسش رسید منو به حس می رسونه معمولا هم زمان خیلی کم پیش میاد این اتفاق بیفته چون زمان خانم ها طولانی تره و بیشتر باید نقطه حساس لمس بشه تا به اون حس برسن

2790
2778
2791
2779
2792