2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا  خوب نیست رابطه معقد

اونکه خیلی وحشتناک زن کلا لذتی نمیبره فقط منتظره تموم بشه موندم اینای که فیلم پ ورن بازی میکنن چطور درد نمیکشن

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  
اونکه خیلی وحشتناک زن کلا لذتی نمیبره فقط منتظره تموم بشه موندم اینای که فیلم پ ورن بازی میکنن چطور ...

اونا اسپره بی حس کننده میزنن خودمون و با انجیلا جولی یکی می‌کنی آخه😂😂

اونا اسپره بی حس کننده میزنن خودمون و با انجیلا جولی یکی می‌کنی آخه😂😂

نه بازیگرا نه بازیگرای فیلم س ک س منظورم بود آنجلینا بیچاره که نه  هرچند اونم فیلمای اولش کم از فیلم پ و رن نداره

بگو

من اصلا و ابدا ا ر ض ا نمیشم نمیدونم چرا حتی رابطمون به ۱ساعتم کشیده کلاااا تایمش زیاده اما من انگار ن انگار واقعا نمیدونم چیکار باید کنم همسرمم ناراحته از این بابت😔

من اصلا و ابدا ا ر ض ا نمیشم نمیدونم چرا حتی رابطمون به ۱ساعتم کشیده کلاااا تایمش زیاده اما من انگار ...

رابطه ها فرق داره و علایق هم همینطور .راستش ما عشق بازی رو داریم و بعد اینکه شوهرم به حسش رسید منو به حس می رسونه معمولا هم زمان خیلی کم پیش میاد این اتفاق بیفته چون زمان خانم ها طولانی تره و بیشتر باید نقطه حساس لمس بشه تا به اون حس برسن