2777
2789
 مادرشوهر من میگه رسمه

بگو بخواااااب بابا این رسمای عوامانه چیه وااااقعا انگار توهین ب عروسه 

اصن قبل ازدواج دختر نیستم ب توچه شوهرم خبرداره حتما 

واااای چقد بدم میادو عصبیم میکنه این رسما

قبل از عقد کامل جلوش لباسم رو در آوردم که بعدا نگه فلان جات اینطوری بود!  ولی فایده نداشت ! ال ...

خیلی بی فکری کردی دیگه.

ازدواج مگه فقط به خاطر هیکل و صورته؟

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص که خیل بده دختر نخور بعد واسه بارداری مشکل میگیری .طبیعی دیگه    روم به دیوار قبل حس ن ...

منم اینکارو کردم اما چیکار کنم میترسم بازم جهش کنه😑😑😑باز میرم قرص اضطراری میخورم اما خیلی وقته کاری نکردیم 

وای.چطور اینکارو کردی؟؟؟ صیغه بودین ؟ خودش خواست؟ نگفتی اگر رایش برگشت میره و ابروم میره؟

نه قبل عقد رفته بودیم خرید حقله رفتیم خونشون ناهار بخوریم کسی خونه نبود من گفتم میرم کمی بخوابم بعد از ظهر بریم بقیه چیزا رو بخریم، مبایلم تو حال بود مامانم زنگ زد کجایین؟ تلفن رو آورد تو اتاق و دیگه نرفت بیرون 😁

منم اجازه دادم کامل لباسم رو در بیاره ! ولی کاملا حواسم بود ! چون رنگ پوستم تیره هست . میخواستم کامل ببینه بعد نگه من نمیدونستم