2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شش روز مونده به موعدم برام دعا کن منم ماه دوم اقدامم البته ماه پیش خیلی سفت و سخت نبود اقداممون این ماه خیلی سر موقع اقدام کردیم خداکنه بگیره 😭😭 تروخدا دعا کن برام😔

انشالله که تیکرم واقعی میشه❤
من شش روز مونده به موعدم برام دعا کن منم ماه دوم اقدامم البته ماه پیش خیلی سفت و سخت نبود اقداممون ا ...

عزیز دلم انشالله که همین ماه جواب میگیری .. منم بعدازظهر میخوام برم آزمایش بدم واسه منم دعا کن 

عشق سالهای کرونا... پسرم 
من هم هیچ علائمی ندارم حتی ماه های پیش سینم حساس میشد که نشده این ماه ولی امید ندارم باردار باشم😔

عزیزم منم ماههای پیش سینه هام خیلی حساس بود ولی این ماه خیلی کمتر.. فقط نوک سینه م یه کم و علامت خاص دیگه ای ندارم حتی ترشح هم ندارم..اگه جواب من مثبت باشه پس توام امید داشته باش... 

عشق سالهای کرونا... پسرم 
عزیز دلم انشالله که همین ماه جواب میگیری .. منم بعدازظهر میخوام برم آزمایش بدم واسه منم دعا کن 

عزیزم انشالله که مثبت میشه فداتشم مرسی دوستم 😘 روزا نمیگذره دیوونه شدم😭

عزیزم منم ماههای پیش سینه هام خیلی حساس بود ولی این ماه خیلی کمتر.. فقط نوک سینه م یه کم و علامت خاص ...

من ماه پیش از روز بعد تخمک گذاری سینه درد داشتم اصلا لباس میخورد بهش نفسم میرفت اما این ماه خبری نیست 

من ماه پیش از روز بعد تخمک گذاری سینه درد داشتم اصلا لباس میخورد بهش نفسم میرفت اما این ماه خبری نیس ...

برای منم اینجوری شده.. همیشه سینه درد شدید داشتم این ماه ندارم زیاد.. 

عشق سالهای کرونا... پسرم