2777
2789
عنوان

قدووزن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 32 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی میترسونن حتما باید پیگیری بشه برو پزشک میگم همین هفته پیش ودکتر گفت مشکلی نداره میگه وقتی وزن ا ...

نترس بابا پسرمنم سه ماهه وزنش تغییرانچنانی نمیکنه اصلاهم نگران نیستم چون خودم میدونم بچم طبیعیه وزن اضافه نکردنش منم دوسه روزپیش دکترش گفت وزنش خوبه،بهداشت کلا عادتشونه چون زیادبلدنیستن تازه دستگاه اندازه گیریاشونم دقیق نیس

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
بچه منم ٤ كيلو بود بدنيا اومد، اوايل خوب وزن مي گيرن ولي يهو كم ميشه ميزان وزن گرفتنشون. نگرانش نباش ...

بله تا شش ماه وزنگیریشون بیشتره تا یکسال کمتر میشه بعدشم از اون کمتر

از سایزبندی لباساشون معلومه دیگه

0-3 3-6 6-9 9-12 12-18 18-24 24-36 ماه

بله

اوووه پس ولش كن. من فكر كردم دكتر متخصص بهت گفته،

ببين دوست من و ترسونده بودن بخاطر كم وزني بچه اش. رفته بود چندتا دكتر، دكتر آخري بهش گفته بود اين هايي كه توي بهداشت هستن خيلي زحمت مي كشن خيلي خوبن وليييي متخصص نيستن، يه جدول توي دستشونه از روي اون نگاه مي كنن و بهت مي گن قد و وزن بچه چطوره، گفته بود خوبه كه آوردي اين جا چك بشه اما توي بهداشت اكثرا مدرك كارشناسي دارن، پزشك نيستن پس نظرشون علمي نيست از روي كتاب و جدول نظر ميدن

نترس بابا پسرمنم سه ماهه وزنش تغییرانچنانی نمیکنه اصلاهم نگران نیستم چون خودم میدونم بچم طبیعیه وزن ...

هی هر ماه منو میکشونن اونجا چرا وزن اضافه نمیکنه منم مجبورم برم فقط بخاطر نوبت واکسن ۱۸ ماهگیش معاینه میکنه برا دفعه بعد نوبت میده

خدایا شکرت 🙃
اوووه پس ولش كن. من فكر كردم دكتر متخصص بهت گفته، ببين دوست من و ترسونده بودن بخاطر كم وزني بچه اش. ...

بله دیگه از رو نمودار رشد نگاه میکنن میگن اضافه نکرده و میترسونن

خدایا شکرت 🙃
بله دیگه از رو نمودار رشد نگاه میکنن میگن اضافه نکرده و میترسونن

نه اعتنا نكن اصلا، خودت داري بچه رو مي بيني ماشالا سالمه هوشياره همه چيزش بجا و خوبه ديگه حالا اونام از روي وظيفه مجبورن بهت اطلاع بدن بگو مرسي و بيا بيرون از مركز بهداشت😌

بله تا شش ماه وزنگیریشون بیشتره تا یکسال کمتر میشه بعدشم از اون کمتر از سایزبندی لباساشون معلومه دی ...

درسته، استارتر نگران نباش، من به دكتر دخترم گفتم چرا ديگه مثل قبل وزن نمي گيره، دكترش گفت اگه مي خواست به روال قبل وزن بگيره توي دو سالگيش اون بايد تورو بغل مي كرد انقدر كه گنده ميشد😂

والا برا دختر من که تاثیر کرده موها و ناخناش خیلی خوب رشد کردن خودشم اشتها داره

عه چ خوب موهای دخترمم کم پشته خودم شیرم اصلا کیفیت نداره  شیر خشکم لب نزد

خدایا شکرت 🙃

استارتر ..اینا رو می گم که دلت آروم بگیره ها ...تو تلاشت رو برای تغذیه دختر ت بکن ...فقط برای آرامش دلت ...دختر من آنقدر بدغذا بود وزن نمی گرفت ...صد تا دکتر بردم.ّّّاطفال، تغذیه، گوارش اووووووووووف ...یکی می گفت این بچه مغزش رشد نمی کنه یکی دیگه می گفت قد نمی کشه ...منم که هیچ فقط زار زار گریه می کردم ...حالا دخترم یازده سال و نیمه شده ...بهترین دانش آموز کلاس...بهترین دانش آموز کلاس زبان..قدش 152 ...الان فقط باید مراقب باشم که زیاد نخوره ..چون یه کوچولو شکم داره 😂😂

استارتر ..اینا رو می گم که دلت آروم بگیره ها ...تو تلاشت رو برای تغذیه دختر ت بکن ...فقط برای آرامش ...

آره صد مدل غذا میزارم جلوش ولی لب نمیزنه فقط بازیگوشی کنه  دکترم بردم گفت خوبه وزیر دوسال دارو ندی بهتره اثرم نداره منم خیالم راحت شد حالا گفتن قدشم نیم سانت فقط رشد کرده اعصابم خورد شد مرسی از دلگرمیت

خدا برات حفظش کنه انشالله دانشگاه رفتنش عروس شدنش

خدایا شکرت 🙃