خواهر شوهرم خیلی تعریفشو میکرد میگفت هرچی گفته همون بوده
عشق مامان..میدونم ک تا سالگرد ازدواجمون اومدی و زندگی منو باباتو زیر و رو کردی ..بیا دیگه قربونت برم مامان دلش لک زده برا بودنت برا حست کردنت ..برا بغل کردنت ..بابات میگه جوووونمم برات میدم پس بیا دردت بجونم ..منو بابایی بی صبرانه متنظر اومدنتیم ..کلی لباس خوشگل برات خریدیم ..تو بیا تا دنیا رو ب پات بریزیم عزیزم😘😘منتظرتم دیر نکنیا ..جشن امسالمون باید ۳ نفره باشه ..من و تو و بابایی
کدوم شهره شاهولی اهواز کسی نره بدبخت میشه امروز گفت بچت تو هفته پنجم رشد نکرده و...رفتمجای دیگه صدای قلبشو شنیدم و از خوشحالی چقدر اشک ریختم...اون احنق اینجور بهم گفت تا برسم جای دیگه سونو فقط گریه میکردم
کدوم شهره شاهولی اهواز کسی نره بدبخت میشه امروز گفت بچت تو هفته پنجم رشد نکرده و...رفتمجای دیگه صدا ...
خداروشکر که تشخیص اون دکتر اشتباه بوده خدا برات نگهش داره
عشق مامان..میدونم ک تا سالگرد ازدواجمون اومدی و زندگی منو باباتو زیر و رو کردی ..بیا دیگه قربونت برم مامان دلش لک زده برا بودنت برا حست کردنت ..برا بغل کردنت ..بابات میگه جوووونمم برات میدم پس بیا دردت بجونم ..منو بابایی بی صبرانه متنظر اومدنتیم ..کلی لباس خوشگل برات خریدیم ..تو بیا تا دنیا رو ب پات بریزیم عزیزم😘😘منتظرتم دیر نکنیا ..جشن امسالمون باید ۳ نفره باشه ..من و تو و بابایی
حس میکنم چه حس شیرینه اما هنوز تجربش نکردم منتظرم ببینم پریود میشم یا نه