2777
2789
عنوان

حال دلم داغونه😢😢😢😢

290 بازدید | 31 پست

برای پدرم دعاکنین

محتاجم به دعاهاتون خیلی

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ايشاالهه خوب ميشن😢😢

خداکنه 

نمیدونم چه کارکنم؟

خیلی غصه دارم

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
الخي قربونت بشم عزيزم:( چي شدههه؟:(

چشمای پدرم مشکل داشت چند بار دکتر رفت تشخیص ندادن

تاامروز که گفتن آب سیاه

چشمای پدرم مشکل داشت چند بار دکتر رفت تشخیص ندادن تاامروز که گفتن آب سیاه

عزیزم اصلا نگران نباش خاله ی منم اینطور بود طوریکه کلا چشمش سفید شده بود ولی مرکز چشم تهران رفت و عمل و هفته ای یک بار امپول تو چشمش زد الان اوکی شده پدر شماام انشالله خوب میشن توکل کن بخدا

چشمای پدرم مشکل داشت چند بار دکتر رفت تشخیص ندادن تاامروز که گفتن آب سیاه

عزيز دلممم انشالله خوب ميشن

الان ديگه خيلي علم پيشرفت كردهههه

البته من نميدونم زياد آب سياه چيه ولي وقتي دارن سرطانو درمان ميكنن اونم ميشه غصه نخور😔❤️

عزیزم اصلا نگران نباش خاله ی منم اینطور بود طوریکه کلا چشمش سفید شده بود ولی مرکز چشم تهران رفت و عم ...

الان چشمشون دید داره؟

بخدا از وقتی مادرم بهم گفت از زندگی سیر شدم آخه خیلی تنهام 

برادرم ندارم پشت وپناهم پدرمه

عزيز دلممم انشالله خوب ميشن الان ديگه خيلي علم پيشرفت كردهههه البته من نميدونم زياد آب سياه چيه ول ...

خداکنه که این سختی هم زودتر بگذره وجاش رو به آسونی بده

نمیدونم چرا دلم اینقدر غصه داره

الان چشمشون دید داره؟ بخدا از وقتی مادرم بهم گفت از زندگی سیر شدم آخه خیلی تنهام  برادرم ندار ...

نزن این حرفو عزیزم

اره بابا بخدا عالیه چشمش فقط باید ی دکتر درست و حسابی ببریدشون انشالله اوکی میشه همه چی

تازه من خالمم دیابت داشت هیچ اتفاقی نیفتاد

نزن این حرفو عزیزم اره بابا بخدا عالیه چشمش فقط باید ی دکتر درست و حسابی ببریدشون انشالله اوکی میشه ...

رفتن مرکز چشم‌پزشکی جواد الائمه تو قم

ایشون هم آب سیاه داشت چشمشون؟