2821
2789
کاغذدیواری عالیه .منم میخوام برای دخترم سرویس خواب بگیرم قراره اتاقشوبدم کاغذدیواری بزنن

منم دلم میخواد کاغذ دیواری بزنم ولی بقیه میگن بعد یه مدتی تکراری میشه 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم دلم میخواد کاغذ دیواری بزنم ولی بقیه میگن بعد یه مدتی تکراری میشه 

خب رنگم همینه دیگه بعدیه مدت تکراری میشه😩

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

ما نصف نصف کردیم یه طرف دیوار رنگه یه طرف کاغذ

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
خب رنگم همینه دیگه بعدیه مدت تکراری میشه😩

اره  خب راست میگی 

همون کاغذدیواری میزنیم 

مرسی از نظرت 😍

ما نصف نصف کردیم یه طرف دیوار رنگه یه طرف کاغذ

اره اونجوریم قشنگه 

شنیدم عکس خودتم بخوای روش چاپ میکنن 

دیدین؟؟قشنگ میشه؟؟ 

الان همه خونه ها رنگه و بیشتریا چون مستاجرن نمیتونن کاغذ دیواری کنن چون هزینش زیاده
به نظرم کاغذ دیواری بهتره تازه کلیم طرح های مختلف داره از گل و شکل های هندسی و حیوانات بگیر تا آبرنگی و روزنامه ای و ....
یه سر به این سایت بزن تنوعو قیمتاش خیلی عالیه
www.mydiaco.com

به نظر من کاغذ دیواری خیلی شیک تر هست اگه یه مدل ساده قشنگ انتخاب کنی هیچ وقت ازش خسته نمیشی اتاق دخترمو کاغذ دیواری کردیم فقط رطوبت یه قیمتی یکم خراب کرد که اونم از یه گروهی برای رفع نم و رطوبت کمک گرفتیم رطوبت دیوار حل شد 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز