2777
2789
عنوان

رب خانگی

132 بازدید | 6 پست

رب خانگی.بامیه . کرفس. سبزی قرمه کوکو دلمه آش سوپ و...... لوبیا سبز .بادمجان کبابی بادمجان سرخ شده .پیاز سرخ شده سیر سرخ شده  هویج نگینی  سبزی خشک شده  آب لیمو(با دست گرفته میشه نه دستگاه) انجام میدم تهران هستم با بهترین  و مرغوب ترین مواد و ب تمیز ترین شرایط ممکن

اینم شماره تماسم هستش۰۹۳۶۷۶۱۸۹۹۰ می تونید خودتون اماده شد بیاید ببرید هم میتونم براتون با پیک ارسال کنم فقط یکبار امتحان کنید مشتری ثابت ما میشید شک نکنید 

قیمت ها با وضعیتی ک الان قرار داریم هر روز بالا و پایین میشه برای اطلاع از قیمت های دقیق و درست تماس بگیرید تمام مواد تازه خریداری و اماده میشه با بهترین کیفیته ممکن . سبزی ها با نمک و سرکه ۲ بار خشک میشه و ۳ بار ابکشی از مواد شیمیایی استفاده نمیکنیم سبزی ها بدون ساقه اماده میشه و  تمام مواد با روغن بدون پالم سرخ میشه(هیچ ارزونی بی حکمت نیست) سلامتی شما مهمترین چیز برای ماست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاز سرخ کرده کیلویی ۷۰ تومن بادمجان سرخ شده کیلویی ۱۲ کبابی کیلویی ۱۰ بامیه کیلویی ۲۰  سبزی پاک کرده و خرد شده کیلویی ۱۰ سرخ شده کیلویی ۱۵ رب خانگی درجه یک و عالی کیلویی ۲۳  سبزی خشک کیلویی ۱۱۰  توجه توجه حتما برای قیمت دقیق تماس بگیررررررید