2777
2789
عنوان

اونایی که افسردگی داشتن بیان

71 بازدید | 5 پست

سلام خانوما من افسردگی دارم قبلا خیلی بچه دوست بودم اما الان زیاد. علاقه ای به بچه ندارم میترسم اگه بچه دار. بشم بچمو دوست نداشته باشم  

چرا این فکر رو میکنی وقتی نطفه بچه بسته میشه ميفهمي بارداری مهرش به دلت می شینه منم افسردگی داشتم الانم دارم ولی عاشق دخترم هستم حاضر نیستم خار به پاش بره 

برو دکتر متخصص طب سنتی اونا خیلی کمکت میکنن برای درمان افسردگی، مادر من بعد از چند سال دارو شيمياي چند بار خودکشی با طب سنتی ۹۰ درصد افسردگيش رفت 

خداوند شبان من است محتاج به هیچ چیز نخواهم شد

خودتو قبل بارده،ی درمان کن حتما بعد باردار شو چون بعضی از خانوما به خاطر بالا پایین شدن هورمون ها داخل بدنشون افسردگی بعد زایمان میگیرن حتما تحت نظر یه پزشک خوب باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا این فکر رو میکنی وقتی نطفه بچه بسته میشه ميفهمي بارداری مهرش به دلت می شینه منم افسردگی داشتم ال ...

چون افسردگی دارم میترسم بچمو دوست نداشته باشم از. طرفی من ترس از. بچه هم دارم یعنی بچه میبینم استرسم میگیره واسه همین میترسم 

چرا این فکر رو میکنی وقتی نطفه بچه بسته میشه ميفهمي بارداری مهرش به دلت می شینه منم افسردگی داشتم ال ...

شما موقعی که باردار. شدین افسردگیتون خوب شده بود ؟دارو شیمیایی خوردین یا گیاهی؟

شما موقعی که باردار. شدین افسردگیتون خوب شده بود ؟دارو شیمیایی خوردین یا گیاهی؟

موقعی که باردار بودم حالم خیلی خوب بود فقط خیلی خسته بودم البته چون سه ماه اول لکه بینی داشتم یکم استرس باهام بود چون قبلش یه سقط هم داشتم ولی بعد سه ماه حالم خیلی خوب بود بعد از زایمان هم دو سه روز حالتهای افسردگيم برگشت همش دلم می خاست گریه کنم که دکتر گفت طبیعه چون سطح هورمونات داره میاد پایین ولی بعدش خوب شدم الان هم که افسردگی دارم ولی خوب خیلی کم شده به خاطر بیماری ام اس هست که دارم الان داروی شیمیایی مصرف میکنم ولی پر از عوارض دکتر م اجازه دارو گیاهی بهم نمیده میگه مشابهش تو گیاهی نیست ، ولی مادر خودم افسردگی شدید داشت با سه چهار بار خودکشی حتی داروی شیمیایی روش اثر نداشت بالاخره بردیم طب سنتی 40 روزه درمان شد نود درصد بيماريش از بین رفت ،شما هم حتما پیگیر باش بی خیال این بیماری نباش مشکلات روحی خیلی بیشتر از جسمی به آدم ضربه میزنه عزیزم ولی میتونم بهت بگم وقتی حالم بده چه جسمی چه روحی وقتی ام اس خیلی اذیتم میکنه تنها کسایی که حالم رو خوب میکنن دخترم و همسرم هستن بهم انرژی میدن که خودمو نندازم برو هرچی زودتر به فکر درمان باش