تمرین مدیر استارتر عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 1826 عنوان درد سینه چپ 170 بازدید | 13 پست دوستیا چند روزه طناب میزنم، از وقتی طناب میزنم سینه چپم درد می کنه ، وقتی سینما محکم میگیرم ارومه میشه کسی ایجور شده تا حالا؟ ممنون میشم برا شادی روح داداش عزیزم صلوات بفرستید 1398/05/08 | 23:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تمرین مدیر استارتر عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 1826 سینمو ممنون میشم برا شادی روح داداش عزیزم صلوات بفرستید
تمرین مدیر استارتر عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 1826 شما ایجور شدی تا حالا ممنون میشم برا شادی روح داداش عزیزم صلوات بفرستید
elshanyashar عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 2719 منم سینه چپم درد میکنه طرف چپش به اندازه یه نقطه رفتم سونوگرافی خدارو شکر چیزی ندیدن گفتن شاید زیاد خم میشی پایین تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی
تمرین مدیر استارتر عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 1826 منم سینه چپم درد میکنه طرف چپش به اندازه یه نقطه رفتم سونوگرافی خدارو شکر چیزی ندیدن گفتن شای ... من دو روزه ایجور شدم، البته زیاد طناب زدم ممنون میشم برا شادی روح داداش عزیزم صلوات بفرستید
elshanyashar عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 2719 من دو روزه ایجور شدم، البته زیاد طناب زدم مال تو از طناب زدنه ازین به بعد مراقب باش کار سنگین نکن مال منم هر از گاهی درد میکنه امروز یه کمی خوبه تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی
خانم__سلطانی عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 673 من قلبم بشدت دردمیکنه باردارم هستم😿خیلی ترس دارم مشکل نارسای دریچه قلبی دارم😿 میشه واسه سلامتی و شفاعت بابام صلوات بفرستید حالش اصلا خوب نیست منم دعاتون میکنم❤💋کاربر قدیمی فریا
تمرین مدیر استارتر عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 1826 من قلبم بشدت دردمیکنه باردارم هستم😿خیلی ترس دارم مشکل نارسای دریچه قلبی دارم😿 الهی عزیزم، ایشالله چیزی نمیشه، همین ترس و استرس برا تون سم هست. باید اروم باشید. ممنون میشم برا شادی روح داداش عزیزم صلوات بفرستید
خانم__سلطانی عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 673 الهی عزیزم، ایشالله چیزی نمیشه، همین ترس و استرس برا تون سم هست. باید اروم باشید. دکترم گفت استرس برام سمه،اما دست خودم نیست 1ساعت پیش انقدر درد داشتم گریم گرفت.دردش اذیتم میکنه میشه واسه سلامتی و شفاعت بابام صلوات بفرستید حالش اصلا خوب نیست منم دعاتون میکنم❤💋کاربر قدیمی فریا
ملکهصبا عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 520 من قلبم بشدت دردمیکنه باردارم هستم😿خیلی ترس دارم مشکل نارسای دریچه قلبی دارم😿 عزیزممشکلت تحت کنترله نگران نبا برای سلامتی من یه صلوات میفرستی🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خانم__سلطانی عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 673 عزیزممشکلت تحت کنترله نگران نبا تحته نظرم ولی میترسم اگه باردار نبودم باز ترس نداشتم اما اینطوری نگرانم. میشه واسه سلامتی و شفاعت بابام صلوات بفرستید حالش اصلا خوب نیست منم دعاتون میکنم❤💋کاربر قدیمی فریا