2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=] ببخشید همه رو دعوت به بورس نکن.درسته الان روزهای خوبه بورس هست در بورس سود کردن کار هر کسی نیست. ... [/QUOTE]

پسر جوانمرد بەبە ، سلام😊

ببخشید بندە هم از 92فعالم تو این زمینە 

ولی دقت نفرمودید ، من فقط گفتم سهامهای عرضە اولیە ،  فعلللا ، بعدا با توجە  ب توان و روحیات خوودشون ، دێگە خودشون باید تصمیم بگیرن  ک مناسب این کار هستن یا نە

این کە تو بورس روزای بد  مثل مهر امسال داریم درست ، ولی خب همەی بازار های مالی دنیا  ریسک دارن و بالا پایین

منم اکیدا توصیە کردم فق٨ عرضە اولیە بخرە و بعدا اگر دیدن مایلن و توانمند  اموزش ببین  و کم کم وارد بازار بشن

راستی خیلی خوشحالم از اینکە می بینم آقایونی مثە شما اینجا حضور دارن قلا می دیدم بچە هاازتون مشاورە میگیرن😊

، 

[QUOTE=] ببخشید همه رو دعوت به بورس نکن.درسته الان روزهای خوبه بورس هست در بورس سود کردن کار هر کسی ...

تازە پسر جوانمرد اگە ایشون بتونن از کد یکی دونفر از اعضای خانوادەشون هم استفادە کنن میتونن ب عنوان  درآمد  تقریبا برابر با یە کار پارە وقت روش حسابکنن

اوضاع مملکت خرابە ، واین راهکار تنها چیزی بود ک ب ذهنم رسید😞

سلام چحوریه

عزیزم تو کارگزاری کامل توضیح میدن بهت ، از اینرنت هم سرچ کن 

فقتط ی چیزی ، خییییلی مواظب باش ، فعلا   فقط سهام های عرضە اولیە بخر ،  سهامهای دیگە ریسکش زیادە 

متاسفانە اینجا نمیتونم توضیح کامل بد 

ولی از نت اطلاعات خوبی ب دست میار ی 

موفق باشی

عزیزم ی پیشنهاد خوب برو ی کار گزاری بورس   ، کد بورسی بگیر  بعد ازشون دربارە سهام ...

تو رو خدا منم راهنمایی میکنی؟ اول از همه کجا برم چکار کنم ثواب داره دعات میکنم

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 
تو رو خدا منم راهنمایی میکنی؟ اول از همه کجا برم چکار کنم ثواب داره دعات میکنم

مریم خانم درخواست دوستی بدین 

اونجا شمارەمو میدم تلفنی میگم بهتون ، چون باورکنید واااقعا نمیتونم این همە توضیحو تایپکنم 

ولی قول میدم ، ی کم زندگیت  بهتر بشە😊