2777
2789
عنوان

سفت شدن شکم

2076 بازدید | 29 پست

سلام مامانیا. من هفته ۲۹ کامل هستم دوقلو دارم. الان دو روزه شکمم سفت میشه ولی بدون درد . بچه ها حرکت  دارن مثل همیشه شایدم بیشتر. به کمر می‌خوابم دست میزنم شله ولی می‌شینم یا می ایستد کاملا سفته. خطرناک نیس؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جاااانم..ماشالا..😍😍😍🤩🤩🤩

چقده دوس دارم‌مننن دوقلو

خدا کنه بعد ازدواجم منم بچه م دوقلو پسر باشه..ای خدااا

👰👰👰👰🕊🕊🕊🕊🕊

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍

من دوقلو باردارم هفته 22 گاهی هرکدوم از قل ها خودشون سفت میکنن ولی مدت کم دوباره خودشونو ول میکنن

شما طول سرویکستون چطوره؟

دکتر براتون امپول ریه نوشته؟

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....

عزیزم زایمان زودرس چندتا علایم داره ک باهم هستن

لک بینی

سفت شدن شکم

درد کمر

من این ۳تارو داشتم دکتر بم امپول داد دیگ شکمم سفت نمیشه-

بنظرم با دکترت صحبت کن

دنیا هزارتا رنگ داره...یکیش سیاهه!

برای منم همینجوری میشه

اخرای جاشون تنگه اینجوری میکنن نگران نباش

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
برای منم همینجوری میشه اخرای جاشون تنگه اینجوری میکنن نگران نباش

شما هم دوقلو باردارید؟

امپول ریه زدید؟

به کمر؟یعنی به پشت میخوابییی؟

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

این موضوع خیلی شایعه انقباضه 

فقط حتما باید به دکترت بگی امپول بده که انقباضا به تاخیر بیوفته ولی خیلی از باردارا دارن نگران نباش

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
شما هم دوقلو باردارید؟ امپول ریه زدید؟

نه برای من ی قله ولی درشته

چون جاش تنگه یکسره درحال سفت کردنه و گوله کردنه و فشار میاره به شکمم

نه برای من ی قله ولی درشته چون جاش تنگه یکسره درحال سفت کردنه و گوله کردنه و فشار میاره به شکمم

ان شالله ب سلامتی زایمان کنید

این موضوع خیلی شایعه انقباضه  فقط حتما باید به دکترت بگی امپول بده که انقباضا به تاخیر بیوفته ...

انقباض فرق داره

کل شکم سفت میشه

ولی نی نی اگر باشه بالای شکم شله دست میزنی

ان شالله ب سلامتی زایمان کنید

ممنون خانمی خدا برای شما هم دوقلو هاتونو حفظ کنه!دوقل پسرن؟ارثی تو خانوادتون داشتین