shopping مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 عنوان درد دل 77 بازدید | 8 پست خیلی دلسرد شدم نسبت به همسرمهمیشه اون دلسرد بودحالا یه مدت من سرد شدماون میاد طرفم و من می پیچونمش اصلا دوست ندارم حتی باهام حرف بزنه حال و حوصله اش و ندارمولی عذاب وجدان دارمایکاش این جوری نمی شد سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊 1398/05/08 | 21:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rrrrozzzz عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52435 خوبه داری انتقام میگیری تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14985 منم به مدت تقریبا ۶سال باهاش سرد بودم اما رفتم روانشانس و خوب شدم و الان واقعا راضی ام پیش روانشناس برو _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
shopping مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 منم به مدت تقریبا ۶سال باهاش سرد بودم اما رفتم روانشانس و خوب شدم و الان واقعا راضی ام پیش روانشناس ... من اخه رفتم خیلی هم پول دادم واقعا به دردمنخوردمی دونی حس میکنم درک نمی کردن من چی میگمیه سری دستور العمر دارن که بهت میدناخه سرما خوردگی نیست که دستورالعمل تجویز میکنن سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14985 من اخه رفتم خیلی هم پول دادم واقعا به دردمنخورد می دونی حس میکنم درک نمی کردن من چی میگم ... نه من خیلی باهام حرف زد میدونی خیلی واقعا خوب شد البته من مشکلم حاد نبود 😑 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
shopping مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 نه من خیلی باهام حرف زد میدونی خیلی واقعا خوب شد البته من مشکلم حاد نبود 😑 شما تهران بودین اگر اره اسم مشاوران بهم بگو بی زحمت سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14985 شما تهران بودین اگر اره اسم مشاوران بهم بگو بی زحمت نه مشهدم😊مشکلتون چی؟ _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
shopping مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 نه مشهدم😊مشکلتون چی؟ همین که تاپیک زدم در با ره اش سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14985 همین که تاپیک زدم در با ره اش 😕امیدوارم هرچه سریعتر رفع بشه _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم