2777
2789
عنوان

اقدامی ها بیاین دور هم باشیم

185 بازدید | 19 پست

من چهاروز پیش اولین  اقدامم بود.دل تو دلم نیست ک این ماه ببینم چی میشه.واقعا اکه پری بشم غصه میخورم.پنج ساله ازدواج کردم همیشه جلوگیری داشتم.الان دلم نی نی میهواد...علایم بعد اقدامم هم درد زیر شکم اما خیلی کم.بیاید شما ها بگین در چه حالید از کی منتظرید؟؟؟

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏

من امروز رفتم دکتر.تنبلی تخمدان دارم تا ۳ ماه دیکه باید دارو بخورم بعدشم اقدام 

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای پنـــــج سال جلوگیری ...من نمیتونم باور کنم چرا اینقدر دیررر بچه میخواین دلتون می یاد ..من ب امید بچه ازدواج کردم (شوخی😂)

من شیش ماه ازدواج کردم چهار ماه اقدامم 

شـوهـرم تنهــا آرامـش زنـدگیـمه💏.                 لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم

چهار روز که زوده هنوز تا موعدت.  لقاح که حدود ده روز طول میکشه .ولی حالتو درک میکنم که زمان چقدر دیر میگذره .انتظار سخته .منم بعد دوسال این ماه اولین اقدامم بود .ده روز دیگه هم موعد پری هست ببینم نی نی میاد یا نه .ولی خیلی زمان دیر میگذره همش میرم بیرون از خونه وقتم پر شه تا این ده روز بگذره .علاعم هم تکرار ادرار زیاد دارم و همش ترشح دارم نمیدونم این ماه میشه یا نه .

چهار روز که زوده هنوز تا موعدت.  لقاح که حدود ده روز طول میکشه .ولی حالتو درک میکنم که زمان چقد ...

یعنی بعد ده روز چه علایم هایی دارم.؟من تکرر ندارم اما زیاد میرم دستشویی .خوبه باز تو میری من ک همش خونه ام غریبم این شهر کسی و ندارم

واای پنـــــج سال جلوگیری ...من نمیتونم باور کنم چرا اینقدر دیررر بچه میخواین دلتون می یاد ..من ب ام ...

شوهرم نمیخواست

داروهات چیزهستن؟

متفورمین.قرص پروژسترون.آمپول HcG

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
یعنی بعد ده روز چه علایم هایی دارم.؟من تکرر ندارم اما زیاد میرم دستشویی .خوبه باز تو میری من ک همش خ ...

ای جانم .خانواده خودت کجان ؟ خودت کودوم شهری الان .درک میکنم دوری رو .ولی خودتو سرگرم کن

منم نه ماه قرص متفورمین میخورم 

اضافه وزن داری؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 19 دقیقه پیش
2791
2779
2792