2777
2789
عنوان

مد روز +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 30 پست
توی یه پیجی نظرم رو گذاشتم نزدیک بود منو بزنن  واقعا ۴ سال دیگه روشون میشه عکساشونو به بقیه نش ...

قربون همون مانتو اپل دارای دهه60

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته  بعضیا کلا عقلشو دادن دست سلبریتی ها  هرررررچی اونا بپوشن  به به و چه چه میک ...

داغن و جو گیر . مد شیک باشه همه تاییدش میکنن . این جور تیپ ها بنظر بیشتر برای اظهار وجود و جلب توجهِ 

یه حرفی هم بزنی میان بهت میگن عقب افتاده . اروپا مدِ ترندِ اینجا جا نیوفتاده 

اینکه خدا سهم ِ زیبایی ِ دیگران را گرفت و به تو داد .. شاید عادلانه نبود ... ولی خیلی عاشقانه بود 💟
درسته  بعضیا کلا عقلشو دادن دست سلبریتی ها  هرررررچی اونا بپوشن  به به و چه چه میک ...

من اصلا سلبریتی های ایرانی رو نمیشناسم...حتی اسماشون و نمیدونم...ولی از مد جهانی چیزی که خوشم میاد دنبال میکنم....نمیدونم چرا یه سری همش میگن مردم چشمشون دنبلا سلبریتی های ایرانیه.... اونا که آدم نیستن اصلا...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
خب خوشت نمیاد...چه گناهی کردی؟ یه نفر هم خوشش میاد میپوشه...

دقیقا منم همینو میگم  خب یکی خوشش میاد یکی هم نظرش چیزی دیگست و این لباس معنایی نداره براش

اینکه خدا سهم ِ زیبایی ِ دیگران را گرفت و به تو داد .. شاید عادلانه نبود ... ولی خیلی عاشقانه بود 💟
ببخشید چطوری عکس پروفایلمو عوض کنم؟بلدنیستم

برو تو نی نی سایت من، رو عکس پروفایل بزن بعد از اونجا عوضش کن

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
من اصلا سلبریتی های ایرانی رو نمیشناسم...حتی اسماشون و نمیدونم...ولی از مد جهانی چیزی که خوشم میاد د ...

عزیزم یه تحقیقاتی رو داشتم میخوندم 

دکتر توش نوشته بود متاسفانه 60 درصد جوانان و نوجوان ایرانی متاسفانه متاسفانه از تیپ سلبریتی ها الگو میگیرن 

از خودم نگفتم

کشوری که داره ماهواره و پهپاد و موشک و تانک می‌سازه رواست مردمش تو پراید و پژو جنازه بشن؟! 
عزیزم یه تحقیقاتی رو داشتم میخوندم  دکتر توش نوشته بود متاسفانه 60 درصد جوانان و نوجوان ایرانی ...

چقدر بد... آخه اونا که چیزی حالیشون نیست...یعنی در حد الگو قرار دادن نیستن...یه سری آدم معمولی که 4 نفر دورشون رو گرفتن فکر کردن آدم خاصی هستن...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
چقدر بد... آخه اونا که چیزی حالیشون نیست...یعنی در حد الگو قرار دادن نیستن...یه سری آدم معمولی که 4 ...

تو اینستا خیلیاشون 9 میلیون فالور دارن 

اینا میبینن و متاسفانه تقلید میکنن

کشوری که داره ماهواره و پهپاد و موشک و تانک می‌سازه رواست مردمش تو پراید و پژو جنازه بشن؟! 
تو اینستا خیلیاشون 9 میلیون فالور دارن  اینا میبینن و متاسفانه تقلید میکنن

برای هرکار از کاردانش باید تقلید کرد...من برای مد معمولا مدهای اروپایی رو دنبال میکنم...