2777
2789
عنوان

باز هم عفونت😩

103 بازدید | 22 پست

سلام خانوما. 

من ترشحاتم بوش عوض شده. البته اینو بگم که ترشحم بی رنگه. 

چیکار کنم؟ 

دسترسی به دکترمم ندارم.کسی تو  بارداریش تجربه مشابه داشته؟ 

🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کلا چه بارداری چه غیر بارداری هروقت حس کنم عفونت دارم ۳ شب پشت هم سیر میزارم . تموم تموم میشه

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

تصورم از اینایی که میگن دسترسی به دکتر ندارن اینه که الان از پشت کوه کانکت شدن 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

شاید پول نداشته باشن با این ویزیتا😐😐😐پنحاه تومن کم نیستا به یکبارم قانع نیستن دگترا میفرسن ازمایش اینور اونور تا دهبار دیگه ویزیت بدی

همسرم دلیل من است. 💜🌱

به پزشک خودم دسترسی ندارم عزیزم. اینجام دکتر خوب نمیشناسم که برم پیشش. اوایل بارداری رفتم پیش یه دمتر دیگه بهم داروی اشتباه داد که خیلیم خطرناک بود. ازاون موقع ترسیدم نمیرم جای دیگه. 

🖤
خطرناکه ها

چه خطری؟؟؟ ۳سال دارم استفاده میکنم. هیچوقت عفونت نداشتم. پاپ اسمیرم عالی بود. دکترمم تو بارداری میگفت بهترین روش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
شاید پول نداشته باشن با این ویزیتا😐😐😐پنحاه تومن کم نیستا به یکبارم قانع نیستن دگترا میفرسن ازمایش ...

این همه خرج کردیم چند تومنم روش. ولی نمیتونم به پزشک دیگم اعتماد کنم چون چشمم ترسیده

🖤
نمیدونم والا 😥

پس الکی نگو خطرناک 😂😂😂😂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز