2777
2789
قربونت عزیز😍😙 هیچی نی  هر چی میزدم تکراری بود  مجبور شدم بزنم مالکوم که یعنی هیچی نی ...

عزیزم منم مثل تو منتظر نی نی هستم داره سه سال میشه ک اقدامم

دو تابارداری هم داشتم ولی ناموفق بوده

انشااله خدای مهربون دلمونو شاد کنه 

برایم وطن باش برایت شهید خواهم شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم عزیزم  انشااله خدای مهربون ی خونه حیاط دار خیلی خوشگل با باغچه پر از گل و درخت بهت ...

واای مرسی از دعای قشنگت...ب دلم نشست..خداکنه هرکس خونه میخاد خدا بهش بده

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  
خب مرتبش کن عزیزم علفاشو بکن و گل بکار و خاکشو تقویت کن

پدرشوهرم برام گل حسن یوسف خریده،قبلاهم خریده بودمنتها شته زد،گفتم دیگه نخر،اماباز رفته خریده😁دلم نیومدبزنم توذوقش،کجانگه دارم؟چجوری اب بدم؟چیکارکنم شته نزنه؟

پدرشوهرم برام گل حسن یوسف خریده،قبلاهم خریده بودمنتها شته زد،گفتم دیگه نخر،اماباز رفته خریده😁دلم نی ...

عزیزم الان همه چی رو میتونی تو نت سرچ کنی برای پرورش و نگهداری حسن یوسف اینو نوشته بود تو نت

هرس کردن رشد گل حسن یوسف را بهتر می کند

حسن‌يوسف از آن دسته گل‌هاست كه شما را به‌شدت قيچي به دست مي‌كند. به‌خصوص در فصل‌هاي گرم سال اگر رشد مناسب و مطلوبي داشته باشد، شاخه‌ها خيلي سريع سر به بالا مي‌كشند و شما را مجبور مي‌كنند براي حفظ شكل اصلي گلدان، هر دو هفته يك‌بار آن را هرس كنيد. جالب اينكه هرس براي اين گياه بسيار هم ضروري است و رشد آن را بهتر و بيشتر مي‌كند. گل‌هاي حسن‌يوسف جذابيت چنداني ندارند و هرس سرگل‌ها مي‌تواند برگ‌ها را به رشد بيشتر راغب كند.

از جاي بريده شده جوانه‌هاي جانبي شروع به رشد و نمو مي‌كنند و گلدان‌تان هميشه سر حال و در شكل و فرم متقارن و زيبا باقي مي‌ماند. شاخه‌هاي بريده شده به سرعت ريشه مي‌دهند. آنها را در گلدان‌هاي كوچك‌تر بكاريد و به دوستان‌تان هديه بدهيد. چه هديه‌اي بهتر از يك گلدان كوچك حسن‌يوسف!

معمولا يك روز درميان گل حسن یوسف به آب نیاز دارد
اگر گلدان حسن‌يوسف را در خانه نگهداري مي‌كنيد و گياه خيلي جوان است، معمولا يك روز درميان بايد به آن آب بدهيد. البته يادتان باشد خاك سبك باعث رشد بهتر و بيشتر گياه مي‌شود و در عوض گياه زود به زود تشنه مي‌شود و خاك سنگين رشدش را كند‌تر مي‌كند و شايد حتي به سه روز يك‌بار آبياري نياز داشته باشد. در هر حال تصميم با شماست. معمولا وقتي حسن‌يوسف تشنه مي‌شود، برگ‌هايش آويزان و بي‌حال مي‌شوند و به محض آبياري دوباره جان مي‌گيرند و شاداب و سرحال در گلدان خودي نشان مي‌دهند.

آفت گل حسن یوسف
شپشك آردآلود بزرگ‌ترين دشمن حسن‌يوسف در آپارتمان است. البته در گل‌هايي كه در حياط كاشته مي‌شوند، گاهي شته‌ها هم مشكل ايجاد مي‌كنند. اگر فقط چند جاي گياه‌تان حالت آردي به خودش گرفت و متوجه شديد كه حشره‌هاي خيلي ريز و سمج به ساقه‌ها و برگ‌ها چسبيده‌اند، مي‌توانيد برگ‌ها را زير آب ولرم بشوييد تا اين آفت‌ها از ساقه جدا شوند. اگر جدا نمي‌شوند به كمك يك گوش پاك كن كه روي آن مايع ظرفشويي ماليده‌ايد، اين حشرات را جدا كنيد و سپس ساقه را با آب شست‌وشو دهيد.

اگر در نهايت شپشك‌ها با تعداد زياد حمله و خيلي روي گياه رشد و توسعه پيدا كرده‌اند، شك نكنيد و خيلي سريع همه ساقه‌ها و برگ‌ها را تا سطح خاك هرس كنيد. برگ‌ها و شاخه‌هاي جديد ديگر آفت نخواهند داشت. حسن‌يوسف نسبت به هرس شديد، مقاوم است.

برایم وطن باش برایت شهید خواهم شد...
عزیزم منم مثل تو منتظر نی نی هستم داره سه سال میشه ک اقدامم دو تابارداری هم داشتم ولی ناموفق بوده ...

فدات عزیزدل 

انشاءالله هر چی به صلاحمون باشه ...

به زودی بچه سالم صالح ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

سلام عزیزم. چه باغچه قشنگی دارین. با نگاه کردن به عکسا حجم زیادی از انرژی مثبت به سمتم سرازیر شد.😍

بیا رَه توشه برداریم، قدم در راه بی برگشت بگذاریم، ببینیم آسمانِ هرکجا آیا همین رنگ است...