2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشاءالله 

منم دوست دارم تو حیاط مون هم درخت و باغچه تقریبا بزرگ داریم اما اصلا نمیتونم برسم از حشرات میترسم هر بار رفتم سمت باغچه یه نوع حشره بهم سلام داد😡😧😞

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

وای عزیزم واسه امضاء ت دعا کردم انشاله این حس زیبا را درک کنی معنی اسم کاربریت چیه

قربونت عزیز😍😙

هیچی نی 

هر چی میزدم تکراری بود 

مجبور شدم بزنم مالکوم که یعنی هیچی نی ...

البته ولی توی زبان فارسی یعنی فکر کنم فرهیخته 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
ماشاءالله  منم دوست دارم تو حیاط مون هم درخت و باغچه تقریبا بزرگ داریم اما اصلا نمیتونم برسم ا ...

خب همه حشرات ک ترس ندارن... بعضیاشون از ماها خیلی میترسن

ب نظرم ترس اونا از ما منطقی تر از ترس ما از اوناس  

برایم وطن باش برایت شهید خواهم شد...

واالی چقدر خوشگل...واس منم دعا کنین ی خونه حیاط دار داشته باشم..عاشق گل و گیام

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  
هزار ماشالله  چقدرقشنگه  خونه جدید من حیاط داره میخوام باغبونیشو خودم به عهده بگیرم انش ...

ممنونم عزیزم

ب سلامتی انشااله 

موفق باشی... خیلی لذت بخشه رسیدگی ب گل و درختا  

واالی چقدر خوشگل...واس منم دعا کنین ی خونه حیاط دار داشته باشم..عاشق گل و گیام

قربونت برم عزیزم 

انشااله خدای مهربون ی خونه حیاط دار خیلی خوشگل با باغچه پر از گل و درخت بهت بده  

ارررره کلی هرروز قربون صدقه شون رفتم و خواهش کردم سبز شن😉😍

آخی   اتفاقا گیاها زبون و حس آدمو میفهمن باید باهاشون حرف بزنی ک رشد کنن منم با درختا حرف میزنم گاهی ک دلتنگ باشم حتی بغلشون میکنم و گریه میکنم