2777
2789
عنوان

متخصص اطفال در مشهد...لطفا کمک کنید...

15708 بازدید | 60 پست

متاسفانه من دیروز متوجه شدم دخترم ده ماهه ام عفونت ادراری گرفته.

سونوگرافی رو هنوز انجام ندادم...

به خاطر اورژانس بودن دکتر و آزمایش ادرار رو بیمارستان اکبر انجام دادم...

اما میخوام یه متخصص اطفال خوب ببرم...که تحت نظر باشه مرتب‌.

لطفا اگر برای درمان عفونت ادراری متخصص خوبی مشهد میشناسید معرفی کنید...

کدوم منطقه میشنید

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

بیمارستان دکتر شیخ متخصصای اطفال خوبی دارن

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر افغانیه میگن خوبه اسمشو فراموش کردم.من ک البته ی بار بردم راضی نبودم ولی بقیه خیلی تعریفشو میکنن.

اها احمد شاه فرهت بود فک کنم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
منم یه بار بردم بد نیس نوبت دهیش خیلی سخته

اینترنتی میده. منشیش هم 50 میگیره زود راه میندازه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند