2777
2789
عنوان

اسم مستعار

267 بازدید | 5 پست

بچه ها شما ميدونيد چه جوري ميشه تاپيكي و كه گذاشتيم حذف كنيم يا چه جوري اسم مستعارمونو عوض كنيم 

من يه پست گذاشتم نميخوام يه دفعه فك و فاميل ببينن 

چيكار كنم حالا اولش اصلا حواسم نبود الان متوجه شدم 

ميشه راهنمايي كنين

تاپیکو بده نی نی یار جدیدشون بپاکه🙄

مستعارم عوض نمیشه

پستم تو سه دقه اول میشه پاک کرد

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اسم مستعارو ایمیل به مدیر سایت خانم مونا تهرانی کن بگو یا تاپیکو بده نی نی یار ۳پاک کنه

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

برسد تو اخرین تاپیک نی نی یار حذف تاپیک، اونجا لینک بذارید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی