2777
2789
عنوان

بچه اری یاخیر؟

107 بازدید | 18 پست

سلام خانوما

یکسالی هست ازدواج کردم یک سال ونیمم عقدبودم

الانم ۲۲ سالمه همسرمم ۲۷ سالشه

خب توزندگی منم مثل خیلی زندگیای دگ تنش ومشکل وبحث ودعوابوده

میخوام ازتجربیاتتون بدونم ک چ میزان تنش بنظرتون نرماله؟

وباچ میزان تنش میشه بچه دارشد

وبعد اینکه ی مدت ب ی سکونی رسید زندگی بعدچندوقتش میشه بچه دارشد

اصلابطور خلاصه بگم معیارومیزان برای بچه دارشدن چیه

چی توزندگی بایددید وحس کرد ک بچه دارشد وبچه توارامش کامل بزرگ شه

روانشناسامیگن بعد سه سال زندگی مشترک

اما سه سال هر زوجی ب ی نحوی میگذره بنظرم این خیلی کلیه

توروجدت لایکم نکن مرسی

ب نظر من هر چی زودتر بچه دار بشه آدم خیلی بهتره...

دوباره قطار دلم افتاد روی ریل جنوب...بعضی از روزها انگار جزو عمر ما حساب نمی شوند...روزهایی که قبل از غروب آفتاب روبروی اروند نشسته ای...این موج ها با تو میخواهند حرف بزنند این صدا صدای موج آب نیست صدای کلنجار رفتن دریاست برای فاش کردن رازهایی که به چشمانش دیده...و تو میبینی که آسمان اروند هم سنگینی می کند...نماز را که خواندی باید بروی کاروان در حال حرکت است و ناگزیر باید بروی دلت را جا می گذاری کنار یادمان شهدای گمنام اروند و می گویی من این دل را به امانت کنارتان می گذارم و می روم...دلاوران دریا دل مراقب دلم باشید من به شهری برمیگردم که کمتر امانت داری چون شما را دارد به شهری که من می روم کمتر پیدا می شود کسی که به آب خروشان اروند خشمگین بزند و طناب را رو به ساحل رها کند  به امید آنکه مهدی فاطمه(عج) انتهای طناب را می گیرد...من به شهری بر میگردم که امام غایبش غریب است ادبیات شهر من با ساحل اروند متفاوت است...شــهدا گاهی نگاهی...    عضویت قبلیم ۹۷/۹/۲۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اول خودت و شوهرت چقدر مسئولیت پذیری دارین حاظرین بخاطر یک بچه از خودخواهی هاتون بگذرین بلاخره بچه مسئولیت سنگینیه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

یک استادی داشتیم میگفت بعداز2سال که شوهرتاکامل شناختی 

ببین بعصی مردهابعدازبچه دارشدن مردترمیشن احساس مسولیت میکنن

بعصیاهمانی هستن که قبلابودن شایدم بدترچون فکرمیکنن زن بخاطربچه به زندگی پایبندمیمونه

من خودم 4ماه بعدازازدواج باردارشدم تابچه به دنیابیادتنش داشتیم بازبهترشدبالاخره بحث توهرخانواده یی هست تواین 10ماهم که دخترم بدنیاامده یکباردعوای شدیدداشتیم 

یک سال اول تا با روحیات هم اشنابشی بحث دارین اما خیلی کم میشه اما بچه من خودم تا5الی6سال از عروسیم نگذره نمیارم اول باید تفریحات کامل و با همسرجان بری بعد یه نی نی بیاری

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارم😍💝
چطور؟ازچ نظربهتره؟ میشه کامل توضیح بدید

چون هم انرژی داری زمانی ک سنت کمتره هم اعصابت بیشتر کشش  غر غر کردنا و گریه ها و خیلی چیزای دیگه اش رو داره،فاصله سنی با بچه کمتره و درک همدیگه بهتر 

سن های بالا واقعا آدم دیگه خیلی سخته تحمل بچه براش...

دوباره قطار دلم افتاد روی ریل جنوب...بعضی از روزها انگار جزو عمر ما حساب نمی شوند...روزهایی که قبل از غروب آفتاب روبروی اروند نشسته ای...این موج ها با تو میخواهند حرف بزنند این صدا صدای موج آب نیست صدای کلنجار رفتن دریاست برای فاش کردن رازهایی که به چشمانش دیده...و تو میبینی که آسمان اروند هم سنگینی می کند...نماز را که خواندی باید بروی کاروان در حال حرکت است و ناگزیر باید بروی دلت را جا می گذاری کنار یادمان شهدای گمنام اروند و می گویی من این دل را به امانت کنارتان می گذارم و می روم...دلاوران دریا دل مراقب دلم باشید من به شهری برمیگردم که کمتر امانت داری چون شما را دارد به شهری که من می روم کمتر پیدا می شود کسی که به آب خروشان اروند خشمگین بزند و طناب را رو به ساحل رها کند  به امید آنکه مهدی فاطمه(عج) انتهای طناب را می گیرد...من به شهری بر میگردم که امام غایبش غریب است ادبیات شهر من با ساحل اروند متفاوت است...شــهدا گاهی نگاهی...    عضویت قبلیم ۹۷/۹/۲۵

اول برو مشکلاتتو حل کن جیگر

وقتی مشکلاتت زیاد باشه و بچه دار شی 

بچه تمام وقتتو میگیره استراحتتو میگیره 

اعصاب قوی میخواد بچه

از طرف دیگه شوهرتم چون مث قبل نمیتونه ازت خدمات بگیره مثلا خونه ی تمیز غذای گرم و خوب و رسیدگی ب خودت و... ممکنه حساس تر بشه 

با این وضع الانت بچه اوردن جایز نیست 

از مشکلات بارداری هم بگذریم ک خودش یه معضله 

ولی بچه با خودش رحمت و برکت میاره 

برای مادر شدن من دعا کنین 

مرسی

میشه یه صلوات بفرستی واسه مامان شدنم 
یک سال اول تا با روحیات هم اشنابشی بحث دارین اما خیلی کم میشه اما بچه من خودم تا5الی6سال از عروسیم ن ...

شنیدم میگن ۳ سال اول زندگی جزو پرتنش ترین سال هاست و توی اون س سال باافرادی ک باعث تنش میشن رابطه نداشته باشید

توروجدت لایکم نکن مرسی
شنیدم میگن ۳ سال اول زندگی جزو پرتنش ترین سال هاست و توی اون س سال باافرادی ک باعث تنش میشن رابطه ند ...

درسته عزیزم.البته ادم با ادم فرق داره ولی من خودم مقایسه میکنم میبینم خیلی از اول تا حالا دعواهامون کمتر شده. و شوهرم بیشتر تو دستمه. بیشتر بهم عادت کردیم

شنیدم میگن ۳ سال اول زندگی جزو پرتنش ترین سال هاست و توی اون س سال باافرادی ک باعث تنش میشن رابطه ند ...

من خودم این شهریور بیاد دوساله عروسی کردم اصلا اینطور نیس فقط اون 4 ال5ماه اول بحث داشتیم الان خداروشکر بحث نیس

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارم😍💝

زیر 3 سال اشتباه هست ..چون ثبات زندگی شکل نگرفته و از طرفی تنش با بحث فرق داره ...بحث همه زوج ها دارن اما تنش باید صفر باشه برای بچه دار شدن چون مسئولیت بسیار بزرکیه ...از نطر من اهداف فرزنداوری تو ایران مسخره و وحشتناکه ..مثلا میگن بچه دوست داریم یا تنهاییم یا پیریمون چی میشه..اینا هرگز دلایل اصلی نیستن ..کمااینکه بلوغ فکری طرفین مهمه و از نظر من 22 سالگی نمیتونه سن مادری کردن باشه چون ثبات شخصیتی هم کامل نیست ...حالا شرایط اقتصادی و فرهنگی رو در نظر بگیر ...شخصا شرایط مالی دارم و زندگیم خیلی راضیم اما تا مادامی که حس نکنم که میتونم یه فرزند سالم روانی و شاد بزرگ کنم هرگز بچه دار نمیشم ...چون هنوز خیلی کارا واسه خودم نکردم

یک استادی داشتیم میگفت بعداز2سال که شوهرتاکامل شناختی  ببین بعصی مردهابعدازبچه دارشدن مردترمیش ...

الان شمااز انتخابت لرای بچه دارشدن راضی هستی؟

توروجدت لایکم نکن مرسی