2777
2789
عنوان

سایه چشم

171 بازدید | 2 پست

به نظرتون تا چند سال میشه ازش استفاده کرد؟ از کجا بفهمیم فاسد شده؟ من سایه چشممو فقط برای عروسی یا جشنا استفاده میکنم چند ساله دارمشون نمیدونم بازم میشه استفاده کرد یا نه

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃

آرایش چشم با سایه آبی و قهوه‌ای

چشم یکی از قسمت های مهم آرایشی است و برای آرایش چشم صدها هزار رنگ زیبا و مختلف ساخته شده است. اگر به دنبال ترکیب رنگ سایه برای زیبایی و جذابیت چشمانتان می گردید با این آموزش ویدئو آرایش چشم با سایه آبی و قهوه‌ای از مجله دنیای مد همراه باشید.

🔴 ویدیو در مجله دنیای مد

سایه چشم یکی از محصولات مورد نیاز برای آرایش چشم به حساب می آید. این محصولات آرایشی به دلیل رنگ‌های شاد و متنوعی که دارند، طرفداران زیادی دارند. از انواع آن می توان به مدل‌های مات، شاین‌دار و اکلیلی اشاره کرد.

سایه‌های مات هم به تنهایی کارایی دارند و هم به صورت ترکیبی قابل استفاده هستند. در بعضی سبک‌های آرایشی، از مدل‌های مات و شاین‌دار به صورت تلفیقی استفاده می‌شود.
در مجموع نمی‌توانیم بگوییم کدامیک از سایه‌ها ارجح‌ترهستند، هر یک مزیت‌های خود را دارند. برای طراحی کردن و کشیدن سایه‌های حرفه‌ای، بی‌شک مدل‌های پودری بهترین گزینه هستند.
معمولا سایه‌های مایع که اکلیلی هم هستند، برای میکاپ‌های فانتزی که نیاز به طراحی ندارند، پیشنهاد می‌شوند. بنابراین برای خرید این محصول، ابتدا نیاز خود را بررسی کنید. برای خرید یا استعلام 
قیمت سایه چشم در مدل های مختلف می توانید از فروشگاه اینترنتی الانزا دیدن نمایید.
https://elanza.com/mag/eye-shadows/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان