2777
2789

۴ ساله با هم دوستیم خیلی پسر خوبیه اما رابطمون همیشه در حد ی دوست بوده مثل یک هم جنس

نه بیشتر خیلی بهم احترام میذاره خیلی رفتاراشو دوست دارم اخلاقشو افکارشو ولی نمیدونم بگم چی میشه!!😢😢😢

فک کنم اون منو‌در همین حد دوست میدونه وگرنه بهم میگفت نه؟گاهی ابراز علاقه میکنه مثلا نگام میکنه ی دفعه میزنه زیر اواز یا از مسایل ازدواجی پیشم حرف میزنه از رابطه هایب که‌پیش اومده براش بعد خودشم میگه چقدر با هم هم‌سو هستیم...

ولی اصلا حرفی نزده بیا رابطه مونو‌جدی کنیم یا مثل این.....با دلم چیکار کنم؟بگم؟یا نگم😢😢😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن خودش بگه🎈

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بگو عزیزدلم. هیچ وقت تو دلت نگه ندار. پشیمون میشی

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.

ی وقت اول خودت نگی که بازبعداسرت منت بذاره

اگرم منت نذاره باهات سردمیشه 

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی
اگه نگفت چی؟میخواست تو‌این مدت میگفت نگم پشیمون نمیشم؟😢

اگه نگه یعنی به چشم عشقش بهت نگاه نمیکنه 

دیگه به زورم ک نمیشه کسیو عاشق کرد🎈

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
ی وقت اول خودت نگی که بازبعداسرت منت بذاره اگرم منت نذاره باهات سردمیشه 

پبشنهاد بدم که رابطه مون جدی بشه؟پیشنهاد ازدواج نه اشنایی بیشتر و اینکه بگم دوست دارم

میترسم😢

ترسناک هست... ولی حداقل تکلیفت معلوم میشه

منم گفتم، کلی ام پیشش گریه کردم چون فکر میکردم میگه نه   

یه هفته بعدش دوست شدیم

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.

غیرمستقیم بگوولی تابلونه ؟؟؟پسرا بی جنبن خیلی کم پیدابشه شعورداشته باشه که بتونه این قضیه روهضم کنه به روت نیاره بعداپشیمون میشی

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی