2777
2789
عنوان

حسرت شیر مادر

1259 بازدید | 78 پست

سلام.من سر دو تا بارداری قبلیم تو نه ماه بارداری اصلا ترشح شیر نداشتم و سینه هام سفت نشد.بچه هامم شیرخشک خوردن تا دوسال و نیم.خیلییییییی بابت این قضیه ناراحتم.یعنی وقتی اولین بار بیمارستان دیدمشون،بغلشون کردم و پرستارا گذاشتن زیرسینم ولی انگار سیر نمیشدن و دیگه کمکی آغاز شد و اطرافیان گفتن دیگه به خودت فشار نیار ک حتما شیرتو بدی .منم ندادم و دیگه هم نیومد.حالا میگم اگه همون کمه کمو میدادم ،شیرم زیاد میشد؟؟اخه میگن با میک زدن نوزاد زیاد میشه...در حسرت این موندم ک بچم بغلم سیر بشه😢😢

اینکه ادم بچش شیرمادر بخوره بنظرم بههههترین حس دنیاس و اونموقعست که مادری کامل میشه...تو اقدام سومی هستم.بنظرتون  اگه خدااااا منو لایق مادری دونست،ایندفه شیرخودمو بدم؟؟؟؟؟اخه یادمه سزارین اولم به هزار مدل پرستارا سینمو دهن بچه گذاشتن ولی انگار کم بود و آب قند دادن بهش.ببخشید میگم سینم نوک نداره.صافه .ولی بچه ک اوایل میک میزد نوکش مشخص میشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم سزارین شدم. اولش پسرم سینمو نمیگرف چون نوکش کوچیک بود. بعدش پرستاره ول کن نبود با اب قند میزد بهش بچم میخورد. اوایل شیر نداشتم تا بچه مک نزنه نمیاد ولی روز سوم جوری میشد انگار سنگ و شیر میریخت که شیردوش برقی خریدم. و عالی بود. پسرم شبی ده بار میخورد. وزنش دو کیو از همسن هاش بیشتر بود تا شش ماهگی

خوشحالی یعنی ....

عزیزم فدای سرت مادری ک ب شیر دادن نیست حتما،ولی اره میگن باید دو سه روز طول بکشه بچه بمکه تا خوب شیر بیاد،انشاالله ک شیرت میاد سر نی نی سومیت

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش

منم مثل تو 😔 از شیر مرغ تا جون ادمیزاد رو شوهر و خانوادم واسه افزایش شیرم میگرفتن ولی خودم روز به روز چاقتر میشدم شیر نداشتم.....تا اخر بارداریمم اصلا سینه هام درشت نشد که بخواد ترشح داشته باش....یک بار فقط دخترم از زیر سینم با ولع شیر خورد حسرت اون صحنه تو تمام زند‌گیم ب دلم موند

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

کسی که حسرت بارداری و بچه داره شدن داره دیر یا زود بالاخره بهش میرسه ولی حسرت شیر دادن به بچه تو دل میمونه...الان که قدیم نیست پنج شش تا بچه بیارن همه یکی نهااااایت دوتا

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖