2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بیمارستان خصوصی باشه تو خود اتاق عمل وقتی بیحسی انجام میدن، برا من ک اصلا درد نداشت موقع خارج کردن درد داره خیلی، ۱۲ساعت باید بمونه تا زمانی ک خودت بتونی بلند شی بری دستشویی

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...

من سر زایمان اولم هیلی کولی بازی دراوردم اینقد جیغ و داد کردم تا بی حسم کردن بعد سوند زدن 

ولی دومی خیلی ریلکس رفتم خابیدم رو تخت بخدا درد نداره یه ذره میسوزه پنج ثانیس

بتحمل *

من قرار بود طبیعی بیارم بچه رو.قبل از اینکه برم اتاق زایمان ی گازی برام زد که تا دودیقه از دسشویی نمیتونستم بیام بیرون فک کنم هرچی تو بدنم بود تخلیه شد بعد طبیعی نتونستم سز شدم سوند دیگ نزاشتن تا ۲۴ساعت بعدش اصلا نیاز به دستشویی نداشتم. 

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali

گذاشتن و برداشتنش دردی نداره خواهر من. فقط به حرف پرستارها گوش بده و عین زمانی که میخوای آمپول بزنی خودت رو حسابی شل کن.

سوند یه شلنگ پلاستیکیه، شیشه ای که نیست انقدر نگرانی. بعدم بخوای نخوای باید برات بذارن، چه از الان خودت رو آزار بدی چه باهاش کنار بیای.

تیکر یک سالگی پسر دومم...

والا درد نداره که سوند هم گزاشتنش هم برداشتنش 

من انقدر دوست دارم ادم دیگه نمیره جیش کنه😂

حالا درد سزارین نمیزاره درد سوند رو بفهمی خواهر

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
والا درد نداره که سوند هم گزاشتنش هم برداشتنش  من انقدر دوست دارم ادم دیگه نمیره جیش کنه😂 حا ...

ای کاش وقتی آدم بی حس میشه سوند رو بزارن، آخه دیدم وقتی میبرن اتاق عمل قبلش میزارن

زایمانت چ جور بودی راضی ای

خدا رو شکر عزیزم خوب بود بهتون پیشنهاد میدم برا زایمان فقط سزارینو انتخاب کنین البته بعضیا هم هستن درد طبیعی رو به جون میخرن ولی باز از طبیعی راضین نمیدونم شاید خوش زان

2790
2778
2791
2779
2792