امسال چندمین بار بود که کنکور دادم . خیلی ناراحتم زیاد خوب ندادم . من برای درسم میمردم . خیلی خوندم خیلی . جز خدا کسی پشتم نبود . شوهرم هی راه میرفت میگفت امسال آخرین سالیه که کنکور میدی . آخه من چه گناهی کردم که خدا روشو ازم برگردونده . شب و روزم شده گریه . وقتی فکرشو میکنم که دیگه باید دکتر شدنو به گور ببرم میخوام بمیرم. مگه من از خدا چی نیخوام من که به یه پرستاری هم راضیم . فقط میخوام نتیجه ی 9 سال کنکور دادنم رو ببینم . خدا جونم برام معجزه کن خوشحالیم فقط به دستای توست . خواهشا هر کی تاپیکمو میخونه برام از ته دلش دعا کنه که خدا معجزه شو بهم نشون بده .
خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
عزیزم ۹ سال کنکور دادی، هنوز میگی اگه نشم شوهرم سال دیگه نمیذاره بدم😑😑😑😑
منم بودم میگفتمبسه دیگه
تو این ۹ سال یه رشته ای رو میزدی میرفتی بالاخره، تاالان فوقتم گرفته بودی، قبول کن خیلی اشتباه کردی واقعا، تو رویا زندگی کردی اونم ۹ ساااااااالللللل، واقعا عجیب و بعیده برای من
عزیزم ۹ سال کنکور دادی، هنوز میگی اگه نشم شوهرم سال دیگه نمیذاره بدم😑😑😑😑 منم بودم میگفتمبسه دی ...
عزیزم منم خیلی تلاش کردم تو این 9 سال برم حتی وبار مامایی قبول شدم ولی خوب مشکلاتی که به وجود اومد مانع رفتنم میشد منم یه زنم . مرد نیستم که هر کاری دلم بخواد بکنم . مجبورم صبر کنم ببینم شوهرم یا بابام چی میگن . اختیارم دست خودم که نیست .بخاطر همین میگم فقط خدا میتونه کمکم کنه.
خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
انشالله که امسال قبول میشی ولی کنکور که تنها راه خوشبختی آدم نیست که ۹ سال وقت بزاری براش، به راه ه ...
مرسی گلم ولی برای من تنها راه خوشبختیه . امتحان کردم یک سال قید کتاب و درس رو زدم . ولی اون یک سال برام مثل جهنم میگذشت . یه لبخند هم نمی تونستم بزنم . انگار خوشحالیم فقط به درسم بنده . نمیتونم دست خودم نیست . اگه شرایطش رو داشتم از شوهرم جدا میشدم تا بره به زندگیش برسه و عمرش رو به پای من نذاره .
به این میگن بیفکری و تو رویا زندگی کردن،عمر و زندگیشو برای یه رویا که ۹ بار براش تلاش کرده و نشده حر ...
اگه رویا بود دوبار مامایی ، هوشبری قبول نمیشدم گفتم که شرایط نمیذاشت برم جلو میخوام با این شرایط با این دنیا بجنگم . نمیخوام مانع رسیدنم به خواستم بشن .
مرسی گلم ولی برای من تنها راه خوشبختیه . امتحان کردم یک سال قید کتاب و درس رو زدم . ولی اون یک سال ب ...
سعی کن دیدگاهتو درست کنی، چون همش رویاست واقعا، با ابن دیدگاه به خواسته ات هم که برسی بعد از یه مدت زده میشی و افسرده، خوشبختی و حال خوش از درون آدمه نه از یه اتفاق بیرونی که رسبدن یا نرسیدنش هدف باشه، تا از درون رصایت و هدف درست نداشته باشی حتی رسیدن به پزشکی هم راضیت نخواهد کرد