2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

94 بازدید | 11 پست

امسال چندمین بار بود که کنکور دادم . خیلی ناراحتم زیاد خوب ندادم . من برای درسم میمردم . خیلی خوندم خیلی . جز خدا کسی پشتم نبود . شوهرم هی راه میرفت میگفت امسال آخرین سالیه که کنکور میدی . آخه من چه گناهی کردم که خدا روشو ازم برگردونده . شب و روزم شده گریه . وقتی فکرشو میکنم که دیگه باید دکتر شدنو به گور ببرم میخوام بمیرم. مگه من از خدا چی نیخوام من که به یه پرستاری هم راضیم . فقط میخوام نتیجه ی 9 سال کنکور دادنم رو ببینم . خدا جونم برام معجزه کن خوشحالیم فقط به دستای توست   . خواهشا هر کی تاپیکمو میخونه برام از ته دلش دعا کنه که خدا معجزه شو بهم نشون بده . 

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ۹ سال کنکور دادی، هنوز میگی اگه نشم شوهرم سال دیگه نمیذاره بدم😑😑😑😑

منم بودم میگفتم‌بسه دیگه

تو این ۹ سال یه رشته ای رو میزدی میرفتی بالاخره، تاالان فوقتم گرفته بودی، قبول کن خیلی اشتباه کردی واقعا، تو رویا زندگی کردی اونم ۹ ساااااااالللللل، واقعا عجیب و بعیده برای من

ببخشید این دیگه اسمش اراده نیست😑

حوصله داره دیگه من یسال رد شم دیگه ادامه نمیدم.اراده داره ک همش میخونه امتحان میده.

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
عزیزم ۹ سال کنکور دادی، هنوز میگی اگه نشم شوهرم سال دیگه نمیذاره بدم😑😑😑😑 منم بودم میگفتم‌بسه دی ...

عزیزم منم خیلی تلاش کردم تو این 9 سال برم حتی وبار مامایی قبول شدم ولی خوب مشکلاتی که به وجود اومد مانع رفتنم میشد منم یه زنم . مرد نیستم که هر کاری دلم بخواد بکنم . مجبورم صبر کنم ببینم شوهرم یا بابام چی میگن . اختیارم دست خودم که نیست .بخاطر همین میگم فقط خدا میتونه کمکم کنه.

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
حوصله داره دیگه من یسال رد شم دیگه ادامه نمیدم.اراده داره ک همش میخونه امتحان میده.

به این میگن بیفکری و تو رویا زندگی کردن،عمر و زندگیشو برای یه رویا که ۹ بار براش تلاش کرده و نشده حروم کرده

با عرض پوزش از استارتر

انشالله که امسال قبول میشی

ولی کنکور که تنها راه خوشبختی آدم نیست که ۹ سال وقت بزاری براش، به راه های دیگه هم فکر کن 

شوهرتم حق داره یکم خودتو بزار جای اون

دستمو ول نکن🤲🏻
انشالله که امسال قبول میشی ولی کنکور که تنها راه خوشبختی آدم نیست که ۹ سال وقت بزاری براش، به راه ه ...

مرسی گلم ولی برای من تنها راه خوشبختیه . امتحان کردم یک سال قید کتاب و درس رو زدم . ولی اون یک سال برام مثل جهنم میگذشت . یه لبخند هم نمی تونستم بزنم . انگار خوشحالیم فقط به درسم بنده . نمیتونم دست خودم نیست . اگه شرایطش رو داشتم از شوهرم جدا میشدم تا بره به زندگیش برسه و عمرش رو به پای من نذاره .

به این میگن بیفکری و تو رویا زندگی کردن،عمر و زندگیشو برای یه رویا که ۹ بار براش تلاش کرده و نشده حر ...

اگه رویا بود دوبار مامایی ، هوشبری قبول نمیشدم گفتم که شرایط نمیذاشت برم جلو میخوام با این شرایط با این دنیا بجنگم . نمیخوام مانع رسیدنم به خواستم بشن .

مرسی گلم ولی برای من تنها راه خوشبختیه . امتحان کردم یک سال قید کتاب و درس رو زدم . ولی اون یک سال ب ...

سعی کن دیدگاهتو درست کنی، چون همش رویاست واقعا، با ابن دیدگاه به خواسته ات هم که برسی بعد از یه مدت زده میشی و افسرده، خوشبختی و حال خوش از درون آدمه نه از یه اتفاق بیرونی که رسبدن یا نرسیدنش هدف باشه، تا از درون رصایت و هدف درست نداشته باشی حتی رسیدن به پزشکی هم راضیت نخواهد کرد

بیشتر ازین عمروجونیت رو تلف نکن