2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ام اذیت میکنه . بعدا جواب میدم

نمیدونم دقیقا چند بسته مصرف کرد . تو بارداری استفاده کرد. مشکلش هم حاد بود . ولی خدا روشکر حل شد و حتی تو زایمان هم مشکلی نداشت. 

داروش باید اصل باشه و روش مصرفش اینطوره که رو توالت فرنگی میشینی و ی دستمال سوراخ دار میزاری روش باید دود فقط به م ق ع د برسه .نه جاهای دیگه . 

میتونید برید به سایت Darooeslami یا به کانال تل darooeslami_com من خودم ازشون دارو تهیه کردم و همیشه مشاوره میگیرم به شماره ای که تو قسمت اطلاعات کانال هست ۲۸۲۱ آخرشه زنگ بزنید.

و کانال @daftareayatollahtabrizian 

تو ااین کانال مراکز معتبر رو معرفی میکنن و پر از اطلاعات طب اسلامی.

مدت مصرفش نزدیک به دو هفته بود .

@toktam_goli  

نمیدونم دقیقا چند بسته مصرف کرد . تو بارداری استفاده کرد. مشکلش هم حاد بود . ولی خدا روشکر حل شد و ح ...

داروش تهیه کردم میترسیدم استفاده کنم بالاخره امروز یعنی یه ساعت پیش دود دادم اونم با گلدون سفالی ولی تغییری ندیدم  

میخوام بدونم حتما بعد تمام شدن دود تغییر مشخص میشه یا که بعد چند روز تاثیرش مشخص میشه؟

میتونید برید به سایت Darooeslami یا به کانال تل darooeslami_com من خودم ازشون دارو تهیه کردم و همی ...

من داروی سعد هم استفاده کردم یک ماه تغییر نکرد چون مال من از نوع نر و ساچمه ای هست برا همین گفتم بلادر استفاده کنم اما نمیدونم خوب میشه یا نه آخه بیرون زدگی دارم که باید با دست بفرستم داخل والا بیرون میمونه 

از طرفی چون سال آینده قصد بارداری دارم خیلی نگران و ناراحتم که اذیتم نکنه

من داروی سعد هم استفاده کردم یک ماه تغییر نکرد چون مال من از نوع نر و ساچمه ای هست برا همین گفتم بلا ...

نگران نباش منو آشنامون درست یک سال پیش با هم باردار بودیم .

من تیروئیدم رو باطب اسلامی درمان کردم . با مراجعه به همین سایتی که براتون گذاشتم . ایشون هم دارو رو داشتن و دو دل بودن . من شماره مشاور رو بهشون دادم . مشکلشون و سوالاتشون رو گفتن و به مشاوره اشون عمل کردن .الان زنگ بزنید . مشاوره اشون مجانیه. 

09113542821

آقای نوروزی

من داروی سعد هم استفاده کردم یک ماه تغییر نکرد چون مال من از نوع نر و ساچمه ای هست برا همین گفتم بلا ...

آشنامون دو تا بارداری سخت داشتن . اما این بار خدا رو شکر بسیار راحت بودن. یادمه میگفت درد اصلا نداره.

نگران نباش منو آشنامون درست یک سال پیش با هم باردار بودیم . من تیروئیدم رو باطب اسلامی درمان کردم . ...

دستت درد نکنه .... من خودم همش تحت طب اسلامی درمان میکنم اما تو این درمان موندم

خدا خیرت بده

توکل به خدا انشاءالله درمان میشه. برای بارداری هم مشاوره بگیر .

ان شاءالله 

حتما 

دست گلت درد نکنه 

شنیدم طب اسلامی حتی برا زایمان هم دارو داره خیلی تعریفش رو شنیدم 

شما استفاده کردین؟