2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام صبح بخیر سایت چقد خلوته😂

کاربر ( اقا ) هستم.. لطفا توهین نکنید😊دانشجوی دامپزشکی هستم👨‍💼 وعاشق حیوانات❤..اگه حیوان خونگی دارید ومشگلی براش پیش اومده میتونم کمکتون کنم...👈کسی که به حیوانات ظلم کنددرارتباطش باانسانهاهم ظالم خواهدبود.قلب یک انسان را می توان از نحوه برخوردش باحیوانات قضاوت کرد❤😺حواسمون بهشون باشه😉😊فرهاد خسروی ۲۶

سلام صبح بخیر

من خونه م

میخواستم برم سرکارتنبلیم شد

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی

سلام صبح بخیر 

بچه هاااااا واسم دعا کنید توروخدا

امروز قراره ی اتفاقی بیوفته

دعا کنید درست بشه😣

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
نرفتی؟ خوش به حالت

نه باو..ی تنبلی شدم که نگو

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی
خوش به سعادتت که میتونی نری

آخه رئیسم شوهرمه  

سلام لطفا  امضاتونو تصحیح کنید کاربره  درست نیست  کاربرِ درسته  😊

ممنون🙇‍♂️

کاربر ( اقا ) هستم.. لطفا توهین نکنید😊دانشجوی دامپزشکی هستم👨‍💼 وعاشق حیوانات❤..اگه حیوان خونگی دارید ومشگلی براش پیش اومده میتونم کمکتون کنم...👈کسی که به حیوانات ظلم کنددرارتباطش باانسانهاهم ظالم خواهدبود.قلب یک انسان را می توان از نحوه برخوردش باحیوانات قضاوت کرد❤😺حواسمون بهشون باشه😉😊فرهاد خسروی ۲۶