2777
2789
عنوان

یسوال

128 بازدید | 23 پست

شوهرم تو گوشیش ی نفر  به اسم آقایی گل ذخیره کرده بود زدم تو گوشیم ی برنامه دارم شماره رو که بزنی یه اسمی که دخیره باشه تو گوشیمیاره بالا ...الان زدم این شماره رو تو گوشیم اسم یخانم بود گفتم شاید سیم کارت بنام خانوم باشه با گوشی شوهرم زنگ زدم ی خانوم جواب بنظرتون این خیانته

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه عزیزم این چ حرفیه 

گوشی شوهر منم پررر از شماره خانمه 

مگه هر مردی شماره خانم باشه یعنی باهاش رابط داره؟؟؟؟؟

این چ فکری؟؟؟

از خودش بپرس عزیزم بهتره تا ناکجاآباد قضاوتش کنی

شـوهـرم تنهــا آرامـش زنـدگیـمه💏.                 لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم

ببین کی پیام دادن یا اخرین تماس  کی بوده؟چند دقیقه؟؟؟ممکنه اشتباه کنی...شاید مربوط ب گذشتست طرف خطشو فروخته 

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
نه عزیزم این چ حرفیه  گوشی شوهر منم پررر از شماره خانمه  مگه هر مردی شماره خانم باشه یعن ...

خب اگه میخواست مخفی نکنه چرا اسمشو آقایی گل ذخیره کرده که من فکر کنم مرد هست

نه عزیزم این چ حرفیه  گوشی شوهر منم پررر از شماره خانمه  مگه هر مردی شماره خانم باشه یعن ...

ولی به اسم آقا سیو کنی عجیبه😐🎈

باید بیشتر بررسی شه

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

ببخشیدا ولی چرا گوشی شوهر شما پررر ازشماره های خانمه مگه شغل شوهرشما چیه ک ب این همه شماره خانم احتیاج داره

خب اگه میخواست مخفی نکنه چرا اسمشو آقایی گل ذخیره کرده که من فکر کنم مرد هست

عزیزم مردا یه عادتی دارن 

ک اسمای خانما توی گوشیشون 

یا ب اسم بچشون یا ب اسم شوهرشون یا ب اسم فامیلی یا فانیلی از این چیزا سیو میکنن شوهر منم همینجوری ..

اکثر مردا عادتشون اینه 

الکی فکر خودتو درگیر نکن چون الان همه فکرررت منفی مطمین باش الان یه کاری میکنی همههه چیزو میچسبونی ب هم و الکی الکی خودتو اذیت میکنی

شـوهـرم تنهــا آرامـش زنـدگیـمه💏.                 لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
2790
2778
2791
2779
2792