کتابچه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 121 عنوان بچهها لطفا کمکم کنید...خیلی درد دارم 108 بازدید | 6 پست بچهها الان نزدیک دوساله همش عفونت مثانه دارم .زیر دلم و کمرم خیلی درد میکنه .همش از کمر درد حالت تهوع دارم .همش تکرر ادرار دارم اصلا بی اختیاری ادرار گرفتم .خیلی دکتر رفتم قرص مترونیدازول ،فلوکونازول ،داکسی سایکلین ،سفکسیم ،اموکسی سلین خوردم ،شیاف مترونیدازول زدم ،عنبرنسارا،سرکه سفید استفاده کردم اما اصلا تاثیری نداره .هرچی ازمایشم میرم میگه عفونتت خیلی جزئیه .تو رو خدا کمکم کنید حالم خیلی بده 1398/05/08 | 01:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raaaaaaaaha عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 5190 دفیقا مثه منی،، راهی پیدا کردی بمنم بگو واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))
panizam عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 1042 لباس زیرنپوش خودتم قشنگ خشک کن همیشه نرگس السادات سابقم گوشیم هنگ کرده برگشت به کارخانه کردم کاربریم ترکیدگی نگین کاربرجدید
کتابچه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 121 علائمت دیگه چیاس؟سردت نیس؟سوزش نداری موقع ادرار؟ نه عزیزم سردیم نیست.فقط کمر درد و دل درد و تکرر ادرار