2777
2789
عنوان

نی نی سایت

54 بازدید | 7 پست

سلام. موضوع خیلی عجیب و مهم رو میخوام بپرسم و نظرسنجی کنم. وقتی تو گوگل یه موضوع رو سرچ میکنیم حتما یکی از موارد وب در نینی سایت هم بهش اشاره شده و اکثرا اون تاپیک خاص مال سالهای قبل هست.  جوابهای خانمهارو ک میخونم خیلی بامحبت تر و فهمیده تر و دلسوزانه تر از الان جواب میدن. الان انگار نسلشون منقرض شده.چرا؟؟

بجز تعداد اندکی اقا و خانم ک الان هستند در سایت و فهمیده و با درک هستن .بقیه خیلی بد جواب میدند و بی مهری درسایت موج میزنه. از جامعه چه توقعی میشه داشت ...؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ملت بی اعصاب شدن خواهر 

همش دوست دارن همدیگر ضایع و تحقیر کنن

دست خودشون نیست انگار قاطی کردن یجورایی

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.

منم دقیقا اینو فهمیدم انقدر که جواب سوالهامو اغلب تو گوگل از نینی سایت سرچ میگنم .احتمالا اون موقع ارزونی بوده مردم اعصابشون راحت بوده.خدایی اگه تست روانشناسی بگیرن زیر بار این همه فشار و فکر و خیال درثد بالایی از جامعه مشکل روان دارن