2821
2789
عنوان

مادر شوهر

243 بازدید | 21 پست

دیدم همه دارن از مادر شوهراشون میگن منم‌از مادر شوهر زنداییام یعنی مامان بزرگ خودم بگم😎✌🏻

خیلی خوبه انقدری که عروس کوچیکه برای عقدش یه لباس ساده انتخاب کرده بود ناراحت شده بود ولی چیزی نگفت 

حتی از یه طرح روسری دوتا مارک بود یکی مارک معروف و جنس خوب یکی مارک معمولی و جنس ضعیف خیلی اصرار داشت براش جنس خوبه رو بگیرع😂😂😂

همه عروسا باهم خوبن و رابطه خوبی با خواهر شوهر که مامان بندس دارن 

تو زندگی کسیم دخالت نمیکنه

فقط حیف داییم ازدواج کردن وگرنه بهتون میدادمش😂😂😂😂😂😂✌🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انشالله همیشه خوش باشن..

عزیز دل مادر..😔😔😔بهشت را از خدا برای تو طلب کرده بودم که روی زمین بیاورد... ولی تو آنقدر سخاوتمند بودی که قبل از تولد به دنیا به بهشت رفتی تا مرا به بهشت بکشانی..😢😢😢بی تو سخت است ...بی تو نفسم تنگ است...من را ببخش پسر مهربانم...😢😢😢دنیا برای تو و روح بزرگ تو کوچک بود..😔😔😔 روز شمار تولد تو در ۱۵ هفته و ۵ روز مانده به تولد؛برای همیشه در قلب و روح من ثابت ماند...عشقم ...ترا به بهتر از مادر سپردم😢😢😢😔😔😔😔😔😔

خب الحمدلله  

تا الان از پشت در سایت تاپیکارو میخوندم،امشب اومدم داخل ببینم چه خبره  فعالیتم کم خواهد بود،چراکه مادرشوهر ندارم و خواهر شوهرم کودک سه ساله ای بیش نیست  (خواهرشوهر=>تجدید فراش پدرشوهر)

خاله و زندایی منم مادرشوهرای خوبین 

بهترین چیزارو واسه عروساشون میخرن و کاری به کارشون ندارن هر مناسبتی بشه دست عروس و میگیرن میرن خرید

بعد مادرشوهر من‌کادوهای شب عروسیمو گذاشته جیب شوهرش تا ی عروسی میشه میگه برید ها اومدن بهتون کادو دادن برید جبران کنید 

یعنی تف به این پرو گری 

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.
الهی بمیرم😔 شوهرت کمک نمیکنه؟

بیچاره اصلا رنگ خونه رو نمیبینه وگرنه کمک میکنه رفته بودم خونه مامانم اونجا بودم مامانم نمیذاشت تکونبخورم میگفت فقط به بچه ها برس که خانم تشریف اوردن منو کشوندن خونه

فقط خدا .....