aslienver مدیر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1241 عنوان بهترین شما چی بوده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 143 پست بهترین مسافرتی که رفتین چی بوده؟من به شخصه نیو یورک ،پاریس،لس انجلس البته بقیه جا ها هم رفتم ولی بهترین اینبوده تو کار مادلینگ هستم🌸 1398/05/08 | 00:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aslienver مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1241 من دعا میکنم هرجا و هرچی دلتون میخاد و مصلحتتونه بشه شمام برا سلامتی داداشم یه صلوات مهمونش کنید بچه ... من که همین الان یه صلوات فرستادم قول میدم هر شب قبل خواب دعاش کنم تو کار مادلینگ هستم🌸
elibigom عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 336 شابدول🤣🤣🤣 آبجی ما فقیر فقرا، لاتو لوتا، بچه پایینا اینجوری صداش میکنیمشما بالا شهریا رو نمیدونم برای آرزوهایی که می میرند، سکوتی می کنم سنگین تر از فریاد ...
thtth عضویت: 1398/02/25 تعداد پست: 627 شاید باورت نشه ولی من تو خواب کنار ایفل عکس میگرفتم با خودم میگفتم کاش بیدارشدم از خواب عکسا تو گوش ... ان شالله در عالم واقعیت سفر پاریس وهر جایی که دوست دارین برین ویه عالمه عکس بگیرین آدمی که حرف دیگران، نه بهش اعتماد به نفس میده نه تخریبش میکنه قطعا جای درستی ایستاده .
خواهرامیر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 2467 من که همین الان یه صلوات فرستادم قول میدم هر شب قبل خواب دعاش کنم عزیزمممم فدای قلب مهربونت ممنون عزیزم ان شاالله همیشه هرکجا ک باشی تنت و تن عزیزات سالم و سلامت باشن الهی امین❤🌹😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
aslienver مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1241 آبجی ما فقیر فقرا، لاتو لوتا، بچه پایینا اینجوری صداش میکنیم شما بالا شهریا رو نمیدونم 😂 تو کار مادلینگ هستم🌸
aslienver مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1241 عزیزمممم فدای قلب مهربونت ممنون عزیزم ان شاالله همیشه هرکجا ک باشی تنت و تن عزیزات سالم و سلامت باشن ... ممنون عشقم اصن یه دفعه انگار یه انرژی خوبی انگار گرفتماز ته قلبم میخواهم داداشت خوب شه تو کار مادلینگ هستم🌸
aslienver مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1241 ان شالله در عالم واقعیت سفر پاریس وهر جایی که دوست دارین برین ویه عالمه عکس بگیرین انشاالله تو کار مادلینگ هستم🌸
aslienver مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1241 امیدوارم همه هر جا که میخواهن برن و به همه ارزو هاشون برسن و اینکه همه امشب دعا کنیم اون پسر ۳ ساله به اسم امیر که خواهرش تو تاپیکه هر چه سریع تر خوب شه🧡🧡 تو کار مادلینگ هستم🌸
رژیم عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 6152 یعنی چی چرا فکر میکنید کسی که سفر های لاکچری میره و زندگی لاکچری داره نباید کار هایی که بقیه ... بخواب اثرش فردامیپزه
آسنات_۱۳۹۶ عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 15115 آبجی ما فقیر فقرا، لاتو لوتا، بچه پایینا اینجوری صداش میکنیم شما بالا شهریا رو نمیدونم 😂 قدرت،جاذبه،مرد است و جاذبه ،قدرت زن
aslienver مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1241 بخواب اثرش فردامیپزه ببخشید اما شما فهم اینکه با یه ادمی که باهاتون درست حرف میزنه باهاش درست حرف بزنیو نداریمیخواستی دعوا کنی ولی دیدی من طرف دعوا مثل خودتون نیستم برو و یکی مثل خودتو پیدا کن تا باهاش دعوا کنی نه من که به قول خودت با زندگی لاکچری تو کار مادلینگ هستم🌸
aslienver مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1241 واقعا نمیدونم بعضیا چرا این حرفا رو میزنن تو کار مادلینگ هستم🌸