2777
2789
عنوان

بهترین شما چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوووون  لامصب موادصنعتی نابودکردجوونامونو

😅😅 صنعتی سنتی تلفیقی

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
منم دخترم نمیخوابه 😂😂😂

عجب گیری کردیم ازدست این فسقلیا😅😅😅

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
آهان منم تعریف شهر دزفول و مردمشو زیاد شنیدم ولی جنوب گرمه الان

لطف دارید والا من اهوازم ولی شما لطف دارید   اون ک البته ولی خب همین گرماش حال میده برا اب بازی  

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
ما هرسال با شوهرم تصمیم میگیریم یه کشور رو نریم تا حالا 10تا کشورو و نرفتیم.و فوق العاده بود امسالم ...

لهنتییییییییی😂😂😂😂

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

ما هرسال با شوهرم تصمیم میگیریم یه کشور رو نریم تا حالا 10تا کشورو و نرفتیم.و فوق العاده بود امسالم ...

الله اکبر     شماچقدباکلاسین😅😅😅😅😅

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

بهترین سفرم به پاریس بودکه چند ماه پیش رفتم اونم در خواب ولی اینقد بهم خوش گذشت که تا یه مدت حالم خوب بود به خدا جدی میگم 

آدمی که حرف دیگران، نه بهش اعتماد به نفس میده نه تخریبش میکنه قطعا جای درستی ایستاده .
کسی که سفرهای لاکچری میره زندگی لاکچری دارع وکسی که زندگی لاکچری داره نمیادنی نی سایت

یعنی چی 

چرا فکر میکنید کسی که سفر های لاکچری میره و زندگی لاکچری داره نباید کار هایی که بقیه میکنن رو انجام بده

بعد من کی گفتم زندگی لاکچری دارم؟

تو کار مادلینگ هستم🌸