2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 61 پست
آره بمنم میگه انقدر بی بی نزار  بزار یکی دو هفته بگذره بعد بزار که یهو بری صدای قلبشم بشنوی&nb ...

درست میگه ولی خب ما صبر و طاقت نداریم که

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سه ماه یکبار

من از قبل عید آزمایش ندادم ببینم وضعیت تیروئیدم چجوری شده روزی یه دونه هم لووتیروکسین میخورم

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
توکل به خدا انشاالله که لانه گزینی بوده و میای همینجا خبر بارداریتُ میدی

امید بخدا ولی دقیقا احساس ماههای پیش قبل پریودیو دارم زیر شکمم احساس نفخ میکنم دوره نافمم انگار زیر پوستم مورچه راه میره مثل ماههای پیش

الهی بیفتد بزودی زیباترین اتفاق زندگیتان...❤👌🌹
من از قبل عید آزمایش ندادم ببینم وضعیت تیروئیدم چجوری شده روزی یه دونه هم لووتیروکسین میخورم

برو ازمایش بده به دکترتم بگو دارم اقدام میکنم 

من گفتم سه ماه پیش گفت بزار از سه ماه دیگه که داروهاتو عوض کنم

حالا این ماه باید برم پیشش

توکل به خدا انشاالله که لانه گزینی بوده و میای همینجا خبر بارداریتُ میدی

میگن لکه لانه گزینی همراه با درده امشب من درد نداشتم 

امید بخدا ولی دقیقا احساس ماههای پیش قبل پریودیو دارم زیر شکمم احساس نفخ میکنم دوره نافمم انگار زیر ...

منکه باردار نشدم هنوز بدونم چه علائمی داره ولی میگن علائم بارداری هم شبیه به پریودیه و تشخیص دادنشون سخته

منکه باردار نشدم هنوز بدونم چه علائمی داره ولی میگن علائم بارداری هم شبیه به پریودیه و تشخیص دادنشون ...

انشاله که شماهم یکی از باتجربه ها میشه حتماااا

برو ازمایش بده به دکترتم بگو دارم اقدام میکنم  من گفتم سه ماه پیش گفت بزار از سه ماه دیگه که د ...

اره باید حتما برم آزمایش بدم یهو قرصام زیاد نشه ایندفعه پرکار بشه

دکترم میدونه دارم اقدام میکنم ولی آزمایش دیگه واسم ننوشته از پارسال

میگن لکه لانه گزینی همراه با درده امشب من درد نداشتم 

جدی؟

منکه توی این دوروز که لک دیدم هم کمردرد داشتم هم دلدرد دقیقا مثل زمانی ک پریود میشم

جدی؟ منکه توی این دوروز که لک دیدم هم کمردرد داشتم هم دلدرد دقیقا مثل زمانی ک پریود میشم

آره شنیدم که میگن یهو زیر دل درد میگیره و تیر میکشه

جدی؟ منکه توی این دوروز که لک دیدم هم کمردرد داشتم هم دلدرد دقیقا مثل زمانی ک پریود میشم

انشالله که لانه گزینی واسه شما 

روزه چند پری هستی؟

انشاله که شماهم یکی از باتجربه ها میشه حتماااا

مرسی همچنین عزیزم😘

آره شنیدم که میگن یهو زیر دل درد میگیره و تیر میکشه

اها

نمیدونم والا توی این یکسالی و خورده ای که اقدام میکردم هزار جور علائم داشتم تاحالا لکه بینی داشتم کلی دارو خوردم چقدر که من بیبی چک زدم و آزمایش دادم ولی همه منفی بودن بازم میگم که اگه صلاحمه و لیاقت مادر شدن دارم خدا بهم بچه بده

انشالله که لانه گزینی واسه شما  روزه چند پری هستی؟

امروز ۲۰ پری هستم