2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 61 پست
 منم اینطورشدم تو این هفته ها از دختر مجرد گرفته تا زن ها همه مریود نشدنو لک بینی دیدن نمیدونم ...

عه جدی؟چرا واقعا؟

شده مثل قضیه سنگ کیسه صفرا از عید تاحالا هرچی دوست و آشنا اطرافم بود کیسه صفراشون سنگ اورد و عمل کردن

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
قبلا خیلی منفی فکرمیکردم همش میگفتم من دیگه باردار نمیشم از وقتی با قانون جذب آشنا شدم افکارم مثبت ش ...

انشالله بزودی بهت ی نی نی سالمو خوشگل میده

الهی بیفتد بزودی زیباترین اتفاق زندگیتان...❤👌🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کیست ندارم ماه اول اقداممه  ماه پیش رفتم چکاب قبل اقدام بارداری  سونو روز دوازده دادم ...

امیدوارم که همین ماه باردار بشی و اقدامت طولانی نشه

من مشکلم تنبلی و کم کاری تیروئیده که جفتش با دارو خوبه ولی هنوز باردار نشدم 

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
عه جدی؟چرا واقعا؟ شده مثل قضیه سنگ کیسه صفرا از عید تاحالا هرچی دوست و آشنا اطرافم بود کیسه صفراشون ...

منم سنگ دارم ولی کوچیکه عمل نکردم.نمیدونم شاید بخاطر هواس😕😕

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
حالاهم که نمیدونم دیگه سه چهارروز مونده به پری ببینم میاد یانه  ولی علاعم پری رو دارم مثل ماهه ...

انشاالله که باردار باشی عزیزم

خواهرم دوماهه بود فهمید بارداره 

اونم به اصرار ما بی بی گذاشت 

چون همیشه عقب مینداخت فکر میکرد از مسافرت اونده آب و هوا تاثیر گذاشته باز عقب انداخته😏

انشالله بزودی بهت ی نی نی سالمو خوشگل میده

ممنونم انشاالله

امیدوارم که هرکی بچه میخواد و منتظره خدا یه سالمشو بهش بده

منم سنگ دارم ولی کوچیکه عمل نکردم.نمیدونم شاید بخاطر هواس😕😕

بفرما دیدی گفتم

واقعا نمیدونم دلیل این بیماری ها چیه

اکثر خانوما الان تنبلی تخمدان و نازایی دارن معلوم نیست بخاطر تغذیه س بخاطر چیه

امیدوارم که همین ماه باردار بشی و اقدامت طولانی نشه من مشکلم تنبلی و کم کاری تیروئیده که جفتش با دا ...

منم پرکاری تیروعید دارم که بادارو نرماله

خواهرم دوماهه بود فهمید بارداره  اونم به اصرار ما بی بی گذاشت  چون همیشه عقب مینداخت فکر ...

ای جانم چقدر خوب

منم بارداری اینجوری دوسدارم که دیر بفهمم ولی متاسفانه چون همش دنبال دوا درمونم تند تند بیبی میزنم که ببینم هستم یا نه

امشب ی حرص کوچولو خوردم ی لکه خیلی کم رنگ اومد بعد ترسیدم خودمو آروم کردم 

دیگه ندیدم خیلییی کم رنگ بود یا یهو پریود داشتم میشدم یا چیز دیگه 

منم پرکاری تیروعید دارم که بادارو نرماله

حالا واسه من برعکس کم کاره

شما چند وقتی یکبار آزمایش میدی واسه تیروئید؟

ای جانم چقدر خوب منم بارداری اینجوری دوسدارم که دیر بفهمم ولی متاسفانه چون همش دنبال دوا درمونم تند ...

آره بمنم میگه انقدر بی بی نزار 

بزار یکی دو هفته بگذره بعد بزار که یهو بری صدای قلبشم بشنوی 

امشب ی حرص کوچولو خوردم ی لکه خیلی کم رنگ اومد بعد ترسیدم خودمو آروم کردم  دیگه ندیدم خیلییی ک ...

توکل به خدا انشاالله که لانه گزینی بوده و میای همینجا خبر بارداریتُ میدی