2777
2789
عنوان

بی حال شدن ناگهانی نوزاد

1457 بازدید | 9 پست

سلام مادران عزیز و دلسوز من پسرم تازه وارد چهار ماهگی شده خدارو شکر تا به امروز هیچ مشکلی نداشته فقط اینکه چند روز پیش به طور اتفاقی با اینکه سرحال بود و داشت میخندید یکدفعه بی حال و شل شد و از چشم سمت راستش اشک اومد البته همه اینها پنج دقیقه بیشتر طول نکشید و بعدش دوباره سرحال شد حالا نمیدونم برای چی اینطور شد چون اولین بار بود که اینطوری میشد این رو هم بگم که دست و پاش هم یخ شده بودحالا کمکم کنید چون من انقدر اونروز اظطراب داشتم که نتونستم تمرکز کنم وحالش رو بهتر متوجه بشم ممنون که کمکم میکنید و بگید که نیازی به دکتر بردن داره ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما فوق تخصص مغز و اعصاب اطفال ببريد ، اصلا شك نكن و ببر بچه رو 

اخ خیلی ناراحت شدم به نظرتون اگه مشکل مغز و اعصاب داشت توی این سه ماه نباید چیزی نشون میداد

اخ خیلی ناراحت شدم به نظرتون اگه مشکل مغز و اعصاب داشت توی این سه ماه نباید چیزی نشون میداد

نه ربطی نداره. پسر خواهر من توی ۱۰ سالگی همچین حالتی شد . بردنش دکتر نوعی از صرع بود . و چون زود اقدام کرده بودن هیچ اسیبی ندید فقط ۳ سال دارو خورد و تند تند چک شد . الان ۱۶ سالشه و دو سه سالی هست دیگه کلا دارو نمیخوره

استارتر عزیز  ببر دکتر واینکه باجازهت منم سوال داشتم دخترم ۴ ماهش هی دستش سمت چپ سرش میبره علت ...

میتونه گوش باشه یا به قول دوستمون دندون 

ولی احتمالا توی گوشش آب رفته توی حمام 

سلام خانمی میشه لطفا جواب پیاممو بدید دختر منم مثل پسر شما شده میخوام بدونم دلیلشو‌فهمیدید دوباره تکرار شد یا نه براتون پیغام دوستی فرستادم لطفا قبول کنید بتونم باهاتون صحبت کنم