2777
2789
عنوان

بچه ها شما

281 بازدید | 17 پست

آرایش شب عروسیتون رو کی شستین وقتی همه ار خونتون رفتن و با شوهرتون تنها شدین خواستین بخابون یا فردا صبحش؟ بعد کلا اگر برا مراسم سالگرد ازدواج جشن داشته باشین و برید آرایشگاه هم آرایشتون رو کی پاک میکنید شب وقت خاب یا فرداش؟ بعد بوده تا حالا برید آرایشگاه مثلا برای حنابندان یا مراسم سالگرد ازدواج ارایشگر دیر تر از اون ساعتی که قرار بوده آماده تون کنه، ناراحت نشدید؟ در کل وقتی می رید آرایشگاه بهش گوشزد میکنید زودتر یا نه ریلکس هستید تا خودش بیاد سر وقتتون، خودم هم اول جواب میدم من شب عروسی که دیکه چون خسته بودیم وقتی خواستیم بخابیم آرایشم رو شستم، سالگرد ازدواج هم همینطور، همون شب قبل خاب شستم کاری هم نکردیم 😐بعد برای سالگرد ازدواجم هم ارایشگر دیر تر از اون وقتی که بهش گفته بودم آمادم کردطوری که شب بود اومدم بیرون از آرایشگاه  منم حالا ناراحتم میگم نکنه من ایراد داشته کارام باید هی گوشزد میکردم زودتر تا زودتر آمادم کنه ،برای اون ارایش شستن هم همین طور خو دیگه کسی که میخاد بخابه آرایش واسه چیشه صبح هم نشوری هم ازش اثری میمونه اصلا ؟ خواهرم میگه من تا صبح با آرایش خابیدم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا آدم تا صبح نشوره؟!!!!

من چه میدونم خواهرم میگفت من نشستم آدم شوهرش میخاد با آرایش ببینتش قشنگه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

نه منم با دستمال مرطوب تمیزش کردم

همون شب؟ منم میگم آدم با ارایش بخابه بده خو 

من رفتم حمام هم عروسیم هم سالگرد ازدواجم خب حالا چیشد یهو یادش افتادی؟😑😐

نمیدونم بحث بود خواهرم هم اینو گفته بود همش رو مخمه میگم شاید من کار نابلد هستمو  همه جا حقم خورده میشه ،کلا فکری ام  

من رفتم حمام هم عروسیم هم سالگرد ازدواجم خب حالا چیشد یهو یادش افتادی؟😑😐

منم رفتم حمام  شب عروسی 

چرا آدم تا صبح نشوره؟!!!!

من اصلا خانوادم که رفتن شستم میخام بدونم بقیه هم شستن یا فقط من عجول بودم

اره بابا از صبح ارایش داشتم پوستم نفس نکشیده بود

اره بابا آرایش برا پوست خوب نی، منم خانوادم که رفتن تنها شدیم رفتم حمام 

بعدش انقد خسته بودیم که خوابیدیم ساعت ۳.۴ صب

ما عروسیمون دوازده تمام شد تا بریم گوسفند کشتیم اینا یک همه چی تمام شد و تنها شدیم بعدش هم من رفتم حموم و کمی حرف زدیم وخاب، کلا زود تمام شد عروسی از بس خانواده شوهر بی حال وحوصله ای داشتم