2777
2789
عنوان

میخوام وکیل شم به نظرتون خوبه؟

413 بازدید | 20 پست

خودم همیشع دوس داشتم از حق خودم ب صورت قانونی دفاع کنم و این حس و نسبت ب دیگران دارم خوشم نمیاد حق کسی خورده شع واسه همین ب این شغل علاقمندم ولی میخوام نظر بپرسم ب نظرتون درامد دارع و یا اینکه کسایی ک رشته وکالت خوندن بگن سختع ؟؟کلا کمک کنین یکم گیجم 

وسط این خیابونا ... دور از ط من جون و تنم مرد    قفلی رو این تیکه ی شعر بهنام بانی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقوق رشته سختی هست قبول شدن برای وکالت وقضاوت ومشاوره حقوقی و....خیلی سخته.من حقوق خوندم 

تاحالا ازمون وكالت داد؟

ازمون مشاوران كي هست؟كي ثبت نام؟

آرام باش...‼️الان تاريخ 1501 است و ما رفته ايم...پس هيچ چيزي ارزش اين همه دلهره و غم را ندارد...🚫
حقوق رشته سختی هست قبول شدن برای وکالت وقضاوت ومشاوره حقوقی و....خیلی سخته.من حقوق خوندم 

ارع خیلیا بهم گفتن 

وسط این خیابونا ... دور از ط من جون و تنم مرد    قفلی رو این تیکه ی شعر بهنام بانی!
عموی شوهرم ساله پنجمه ک میخونه ولی هنوزقبول نشده چون واقعاسخته.بایدسروزبون داشته باشی خجالتی نباشی